D.Moderator Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Adınız:Gökalp
Yaşınız:17
Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Günde Ortalama 4-5 Saat Civarı
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: MemoryHackers Herkesin Bulunması Gereken Bir Site Oldugunu Düşünüyorum. Saten Önceden Tecrubeli Oldugum Icin Burada da Seçilir Isem Kolay Olacagını Düşünüyorum. Görevini Gerektigi Kadar Yapan Bir Kişiyim.
Yani Kısacası Bu Forumda Benimde Katkım Olsun Istedim, Ve Umarım Olur :)

[NOT = BASVURU YAPAN TUM ARKADASLARIN ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN KARDESLERIM]

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba dostum, bende bu forumda eskiden Süper Moderatör'lük yapmış birisiyim. Umarım forum için başvurun kabul olur ve isteğin rütbelere gelebilirsin. Ancak, başvuru formunda bir çok yazım yanlışı fark ettim. Bunları sana resim ile göstereceğim ve maddeler halinde açıklayacağım. 

G31ljV.png

1- Daha Önce Görev '' Yaptınız Mı ? '' olmalıydı.
2- Sorunun sonuna, soru işareti konulmalıydı.
3- Sorunun devamında, verilen cevapların baş harfleri küçük olmalıydı.
4- Soruda bulunan '' sitede '' cümlesinin baş harfi büyük olmalıydı.
5- Sorunun devamında verilen cevaplarda, kelimelerin baş harfleri küçük olmalıydı ve '' MemoryHackers '' kelimesi '' MemoryHackers'in '', '' Saten '' kelimesi '' zaten '' olarak yazılmalıydı. Aynı şekilde '' Icin '' kelimesi '' için '', '' Isem '' kelimesi '' isem '' olarak yazılmalıydı.
6- '' Yani ''  ve '' Kısacası kelimesini arka arkaya kullanmak yerine direkt olarak '' Kısacası '' yazılıp virgül konularak cümleye devam edilmeliydi. Kelimelerin baş harfleri ufak yazılmalıydı, ayrıca '' Istedim '' kelimesi '' istedim '' olarak yazılıp virgülden sonra '' Ve '' yazılmamalıydı. Cümle sonuna nokta koyulmalıydı.
7- '' BASVURU '' kelimesi '' BAŞVURU '', '' TUM '' kelimesi '' TÜM '', '' ARKADASLARIN '' kelimesi '' ARKADAŞLARIN '', ''ACIK ''  kelimesi '' AÇIK '', '' ETSIN '' kelimesi '' ETSİN '', ''KARDESLERIM '' kelimesi '' KARDEŞLERİM '' olarak yazılmalıydı.

Troll yapıyorum, ancak bu troll için maalesef ki uğraştım. Tekrardan umarım istediğin sonuca ulaşırsın kardeşim, iyi forumlar.

Saygılar            

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Chronic' Alıntı:
Merhaba dostum, bende bu forumda eskiden Süper Moderatör'lük yapmış birisiyim. Umarım forum için başvurun kabul olur ve isteğin rütbelere gelebilirsin. Ancak, başvuru formunda bir çok yazım yanlışı fark ettim. Bunları sana resim ile göstereceğim ve maddeler halinde açıklayacağım. 

G31ljV.png

5- Sorunun devamında verilen cevaplarda, kelimelerin baş harfleri küçük olmalıydı ve '' MemoryHackers '' kelimesi '' MemoryHackers'in '', '' Saten '' kelimesi '' zaten '' olarak yazılmalıydı. Aynı şekilde '' Icin '' kelimesi '' için '', '' Isem '' kelimesi '' isem '' olarak yazılmalıydı.
6- '' Yani ''  ve '' Kısacası kelimesini arka arkaya kullanmak yerine direkt olarak '' Kısacası '' yazılıp virgül konularak cümleye devam edilmeliydi. Kelimelerin baş harfleri ufak yazılmalıydı, ayrıca '' Istedim '' kelimesi '' istedim '' olarak yazılıp virgülden sonra '' Ve '' yazılmamalıydı. Cümle sonuna nokta koyulmalıydı.
7- '' BASVURU '' kelimesi '' BAŞVURU '', '' TUM '' kelimesi '' TÜM '', '' ARKADASLARIN '' kelimesi '' ARKADAŞLARIN '', ''ACIK ''  kelimesi '' AÇIK '', '' ETSIN '' kelimesi '' ETSİN '', ''KARDESLERIM '' kelimesi '' KARDEŞLERİM '' olarak yazılmalıydı.

Troll yapıyorum, ancak bu troll için maalesef ki uğraştım. Tekrardan umarım istediğin sonuca ulaşırsın kardeşim, iyi forumlar.

Saygılar            

Y45AYz.gif
Y45AYz.gif
Y45AYz.gif
Y45AYz.gif
Y45AYz.gif
Y45AYz.gif

Hyuna Başarılar Diledi  :p

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
MertReizYt' Alıntı:

Chronic' Alıntı:

G31ljV.png

Saygılar            

Tesekkurler Kardesim.

Chronic Valla Birşeyler Oluyordu ya :D Bi baktım bu şekilde yazmışsın. daha sonra en altı bi okudum. Troll :D Bidaha Troll Yapma Kardeşim sen :D Neyse Seviliyorsunuz Kardeşlerim <3

Hyuna' Alıntı:
Hyuna Başarılar Diledi  :p

Teşekkürler Hyuna :)

Troll için Rep Veriyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...