D.Moderator Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız Soyadınız:Yiğit Öztürk[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:19[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Evet Çok Büyük Siber Saldırı Formunda Da Moderatordum.Fakat Sınavlar Baslayınca Çıktım[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:Neredeyse 7/24 http://memoryhackers.org/images/smilies/biggrin.png[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:memoryhackers ailesinden olmak istiyorum.Ben MemoryHackers a Faydamın Dokunacagını Düşünüyorum.Gereksiz Spam Gereksiz Yorum Yapanlara Gerekli Cezayı Vermek İstiyorum Neredeyse 7/24 online olabilirim.[/FONT][/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]NOT:15 Tatil Bitince 12 Saat Online Olabilirim[/FONT][/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]İYİ FORUMLAR[/FONT][/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...