D.Moderator Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız: Alp[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız: 16 [ 07.02.2016 Da 17 Oluyor ][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır): Evet[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Okullar açılınca Öğlen 2 den Aksam 9 a Kadar [Okullar Kapanınca 7/24][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Eğer D.Mod Olursam Forumda Yararlı Konu Açacağıma Yararlı Yorum Yapacağıma Üyelere Yardım Edeceğime Kimseye Hakaret etmeden Görevimi Yapacağıma inanıyorum Uzun Bir Süredir Zaten Forumda Üyeyim O Tarihden Bu Tarihe Kadar Foruma Giriyorumda. Hile Kodlamayı Biliyorum Günde 5 den fazla konu açacağıma emin olabilirsiniz Saygılarımla.[/FONT][/FONT]

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bağzı Nedenlerden Dolayı yaşımı 15 Yazmışdım Onuda Bagzı Yöneticilere Belirttim TS3 den Saygılarımla

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Başarılar kardeşim.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-d-mod-basvurum-3568.mh

Yaşın 15 yazıyor şuan 16 ve 17 olacaksın garip ve ban yedin saçma konularından dolayı seni kadroya alamam başvurun reddedildi.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: D.Moderator Başvurum

Jakies' Alıntı:
İnşAllah Olursun Kardeşim

eyw Kardeşim Bu Sefer İnanıyorumda Hayırlısı Neyse O Olsun Bagzı Nedenlerden dolayı yaşımı 15 yazmısdım onuda ts den belirttim bi sıkıntı Çıkmaz İnşallah. 

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: D.Moderator Başvurum

#MorpHeus' Alıntı:
http://memoryhackers.org/konu-d-mod-basvurum-3568.mh

Yaşın 15 yazıyor şuan 16 ve 17 olacaksın garip ve ban yedin saçma konularından dolayı seni kadroya alamam başvurun reddedildi.

Chat Bakarmısın 2dk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...