D.Moderator Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız: Alp[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız: 16 [ 07.02.2016 Da 17 Oluyor ][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır): Evet[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Okullar açılınca Öğlen 2 den Aksam 9 a Kadar [Okullar Kapanınca 7/24][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Eğer D.Mod Olursam Forumda Yararlı Konu Açacağıma Yararlı Yorum Yapacağıma Üyelere Yardım Edeceğime Kimseye Hakaret etmeden Görevimi Yapacağıma inanıyorum Uzun Bir Süredir Zaten Forumda Üyeyim O Tarihden Bu Tarihe Kadar Foruma Giriyorumda. Hile Kodlamayı Biliyorum Günde 5 den fazla konu açacağıma emin olabilirsiniz Saygılarımla.[/FONT][/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]BİLİYORUM GENE REDDEDECEKSİN MORP ABİ FAKAT BEN BİRAZDAHA KONU AÇDIM İNŞ BU SEFER REDDETMEZSİN GEÇEN GÜN GENE BAŞVURMUSDUM GEREKSİZ KONULARIN WAR DİYE REDDETMİŞDİN ABİ FAKAT BENİM KONULARIM ( c++ / Bilgi / Yardım / Eğlence Sohbet / Teknoloji / İnternet )[/FONT][/FONT]

Yaş Konusunuda zaten sana sölyemişdim abi Sende Tamam Dedin Fakat Konuların Gereksiz dedin ben gereksizmi değilmi hayla anlayamadım yukarıda yazdım zaten hangi konularım oldugunu.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Konularına Göz Attım Gereksiz Konu Göremedim İnş Mod Olursun.

Hayırlısı Neyse O Olsun İnş

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
İnş olursun bende bakdm konularına Gereksiz Konu yok Hayırlısı neyse o olsun kardeşimm :D

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Başarılar Hade Hayırlısı kısmetse bu sefere :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Benim Başvurum Reddedildi Fakat İnşALLAH Sen olursun kardeşim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...