30 Ocak 2016 #1 Sound S Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI arkadaşlar bol seçenek yapmak istiyorum yani Mod : ON yerine Mod : Ölüm Oyunu C,Uyku Modu,Kurt Avı böyle nasıl kodlarım yardım edene rep :huh:
arkadaşlar bol seçenek yapmak istiyorum yani Mod : ON yerine Mod : Ölüm Oyunu C,Uyku Modu,Kurt Avı böyle nasıl kodlarım yardım edene rep :huh:
30 Ocak 2016 Konuyu başlatan #2 Sound S Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: D3D Kodluyorum yardım güncel ++ yardım lütfen
31 Ocak 2016 #3 AntiMxana A Üye Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 Yaş 24 10 HİZMET YILI C++ Olarak Deniyorsan Şansın Açık Olsun Kimse Yardım Etmez Ama Vb.net Olaraksa Git İnternetten Araştırman Yeterli
C++ Olarak Deniyorsan Şansın Açık Olsun Kimse Yardım Etmez Ama Vb.net Olaraksa Git İnternetten Araştırman Yeterli
31 Ocak 2016 Konuyu başlatan #4 Sound S Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: D3D Kodluyorum yardım AntiMxana' Alıntı: C++ Olarak Deniyorsan Şansın Açık Olsun Kimse Yardım Etmez Ama Vb.net Olaraksa Git İnternetten Araştırman Yeterli Genişletmek için tıklayın ... Vb.net olarak arıyorum internette malesef böyle bir şey çıkmıyor
Cvp: RE: D3D Kodluyorum yardım AntiMxana' Alıntı: C++ Olarak Deniyorsan Şansın Açık Olsun Kimse Yardım Etmez Ama Vb.net Olaraksa Git İnternetten Araştırman Yeterli Genişletmek için tıklayın ... Vb.net olarak arıyorum internette malesef böyle bir şey çıkmıyor