UstadırMemory' Alıntı:Readwritingmemory-Writepointerinteger Dosyalarını Eklememişsin Eklemezsen Hile Çalışmaz Ve Hata Vermemesi İçin Xincode Dolarken Aç Hileyi D3D ler Böyle Olur
Sende d3d kodlama kardeşinteral' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:Readwritingmemory-Writepointerinteger Dosyalarını Eklememişsin Eklemezsen Hile Çalışmaz Ve Hata Vermemesi İçin Xincode Dolarken Aç Hileyi D3D ler Böyle Olur
Kardeşim o dosyaları unutmayım dıye ılk başta eklıyorum yanı başka bi sıkıntı var ayrıca hazır lardada boyle hata veriyor çözemiyorum en az 100 defa tekrardan koladım d3d E
BuğraBey' Alıntı:Sende d3d kodlama kardeşinteral' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:Readwritingmemory-Writepointerinteger Dosyalarını Eklememişsin Eklemezsen Hile Çalışmaz Ve Hata Vermemesi İçin Xincode Dolarken Aç Hileyi D3D ler Böyle Olur
Kardeşim o dosyaları unutmayım dıye ılk başta eklıyorum yanı başka bi sıkıntı var ayrıca hazır lardada boyle hata veriyor çözemiyorum en az 100 defa tekrardan koladım d3d E
Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararkiinteral' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Sende d3d kodlama kardeşinteral' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:Readwritingmemory-Writepointerinteger Dosyalarını Eklememişsin Eklemezsen Hile Çalışmaz Ve Hata Vermemesi İçin Xincode Dolarken Aç Hileyi D3D ler Böyle Olur
nıye oglum sızde ananızın karnından ogrenerek cıkmadınız bızede yardım edin hatamızı duzeltelım ıste
BuğraBey' Alıntı:Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararkiinteral' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Sende d3d kodlama kardeşinteral' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:Readwritingmemory-Writepointerinteger Dosyalarını Eklememişsin Eklemezsen Hile Çalışmaz Ve Hata Vermemesi İçin Xincode Dolarken Aç Hileyi D3D ler Böyle Olur
nıye oglum sızde ananızın karnından ogrenerek cıkmadınız bızede yardım edin hatamızı duzeltelım ıste
Adamın Hevesini kursağında bırakıyonuz lan eywUstadırMemory' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararkiinteral' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Sende d3d kodlama kardeşinteral' Alıntı:Kardeşim o dosyaları unutmayım dıye ılk başta eklıyorum yanı başka bi sıkıntı var ayrıca hazır lardada boyle hata veriyor çözemiyorum en az 100 defa tekrardan koladım d3d E
Buğra Sen Abimisin Kardeşmisin Tam Anlam Çkaramadım Yılımız Ayımız Günümüz Bile Aynı Senin Soyadın Aslansa Benimkide Ayı![]()
interal' Alıntı:Adamın Hevesini kursağında bırakıyonuz lan eywUstadırMemory' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararkiinteral' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Sende d3d kodlama kardeş
Buğra Sen Abimisin Kardeşmisin Tam Anlam Çkaramadım Yılımız Ayımız Günümüz Bile Aynı Senin Soyadın Aslansa Benimkide Ayı![]()
MuhammeDalgali' Alıntı:interal' Alıntı:Adamın Hevesini kursağında bırakıyonuz lan eywUstadırMemory' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararkiinteral' Alıntı:nıye oglum sızde ananızın karnından ogrenerek cıkmadınız bızede yardım edin hatamızı duzeltelım ıste
Kardeşim sen takma başkalarını Türkiyede böyle 2 kod bilip 2 program yazan hemen kendisini büyük görüp diğer insanları salak durumuna düşürüyor halbuki o kişilerde öğrenmeye başladıklarında sağdan soldan yardım istiyodu bu işte ilerlemek için sürekli araştır bildiğin tüm kaynakları karıştır ve olabildiğince ingilizceni geliştir çünkü türkiyede kimden yardım istersen iste böyle cevaplar gelicektir. Ama ingilizce kaynaklarda istediğin herşeyi bulabilirsin. Malesef bende daha önce hile kodlamadım ama öm den face at konuşalım beraber öğreniriz karıştırırız tüm kaynakları![]()
Aga illa devam etmek istiyosan bu işe başarılar ancak sana tavsiyem vb.net de kodluyosan form 1interal' Alıntı:Adamın Hevesini kursağında bırakıyonuz lan eywUstadırMemory' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararkiinteral' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Sende d3d kodlama kardeş
Sende d3d kodlama kardeş yada Beceremiyosun gibi laflar kullanman beni rahatsız etti. Ayrıca sitemim sadece sana değil kusura bakma biraz sert çıkmış olabilirim ama :BuğraBey' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:interal' Alıntı:Adamın Hevesini kursağında bırakıyonuz lan eywUstadırMemory' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Yanı kardeş tartışma ortamı değilde tamam biz de yapıyoruz ama sen beceremiyon hatan değişik ilk baştan tekrar kodla dene olmuyosa olmuyo d3d kodlama zorunluluğumu var zaten hileyi c++ mı kodluyon vb.net kodluyon ne olabilirki en fazla dandik vb.net den form 1 kodla zaten şuan yaptığın hilede 3 özellik var ne işe yararki
Kardeşim sen takma başkalarını Türkiyede böyle 2 kod bilip 2 program yazan hemen kendisini büyük görüp diğer insanları salak durumuna düşürüyor halbuki o kişilerde öğrenmeye başladıklarında sağdan soldan yardım istiyodu bu işte ilerlemek için sürekli araştır bildiğin tüm kaynakları karıştır ve olabildiğince ingilizceni geliştir çünkü türkiyede kimden yardım istersen iste böyle cevaplar gelicektir. Ama ingilizce kaynaklarda istediğin herşeyi bulabilirsin. Malesef bende daha önce hile kodlamadım ama öm den face at konuşalım beraber öğreniriz karıştırırız tüm kaynakları![]()
Kusura bakma ama benim hiç kimseyi hor gördüğüm yok adamın hatasını anlıyamadım. Bu arkadaşa öneri veriyorum vb.net d3d kodlama kalitesiz olur normal form kodla diyorum kimseyi küçük düşürdüğüm yok
interal' Alıntı:ozmn neyle kodlamamı yada hangisinin kodlamasını ogrenmemı tavsiye edersiniz
BuğraBey' Alıntı:interal' Alıntı:ozmn neyle kodlamamı yada hangisinin kodlamasını ogrenmemı tavsiye edersiniz
normal form.1 kodla basit her yerden öğrenirsin
secolayabak' Alıntı:Sadece Attığın Fotodaki Hatayı Alıyosan Projende Hiç Bir Sıkıntı Yok Demektir.
Yön Tuşlarını Filan Kontrol Ediceksen CTRL+F5 Yap Ozaman O Hatayı Almazsın.
+1Rep Çok Görmessen Sevinirim![]()
![]()
![]()
vay aq dogru kodluyomusum ozmn eyw repını verecem sımdıBuğraBey' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Sadece Attığın Fotodaki Hatayı Alıyosan Projende Hiç Bir Sıkıntı Yok Demektir.
Yön Tuşlarını Filan Kontrol Ediceksen CTRL+F5 Yap Ozaman O Hatayı Almazsın.
+1Rep Çok Görmessen Sevinirim![]()
![]()
![]()
La doğru söyluyö bu bende ne diyom CTRL+F5 yaparsan debug oluyo sonra kapat oynuna bak. helal bros![]()