DAEMON Tools Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba Forum sizler ile güzel bir program olan daemon tols lite`programını tanıtacağım.

Nedir bu program Ne işe Yarar?

DAEMON Tools Lite kullanıcıları bu programı kullanarak ücretsiz ve güvenilir biçim`de sanal disklerini görüntüleye bilir ve oluştura bilirsiniz

Özelikler

Bu program özelik olarak başlıca şunları yapabilmek te

İSO,BİN,CDI gibi birçok sık kulanılan disk uzantısınıı desteklemek te ve 4 adede kadar DT+HDD+SCSI aygıtı düzenlenmesini sağlıya bilmek te

Optik disklerinizin imajlarını oluşturup düzenliye bilirsiniz

Özelik ile ile korsan oyunlar`da işimize çok yarayacak olan program iso uzantılı dosyaları açıp kurmamıza imkan sunabilmek te

Resimler

indir (1).jpg

İndir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs Total:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Windows 10 da bağla seçeneği ile aynı görevi görüyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
söylem iğim söylem iğim diyorum ama yav sadece win 10 mu kullanılıyor kaçtane farklı sürüm mevcut ayrıca belki üyelere windwos 10`nun iso bağlaması hoşlarına gitmiyordur. şahsen benim de windwos 10 ama ben program kullanmayı daha çok seviyorum eminim benim gibi bir çok windows kulanıcısı mevcut`dur

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
söylem iğim söylem iğim diyorum ama yav sadece win 10 mu kullanılıyor kaçtane farklı sürüm mevcut ayrıca belki üyelere windwos 10`nun iso bağlaması hoşlarına gitmiyordur. şahsen benim de windwos 10 ama ben program kullanmayı daha çok seviyorum eminim benim gibi bir çok windows kulanıcısı mevcut`dur
Benim kafadan buda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...