youtube veya mp3 vs yasak diye biliyorum
youtube vs tarzı konular yasak diye biliorum benYasak olmasının sebebi nedir acaba onu anlayamadım ben arkadaş burada mp3 paylaşımı yapmamış ?
bu zaten google'nin sunduğu bir hizmetyoutube veya mp3 vs yasak diye biliyorum
Yasak Olsa Kategorilerde "YouTube" Seçeneği Olmaz. Zaten Paylaşılmadan Önce Moderatör Onayı Bekledim. Gene de Yorumun İçin Teşekkürler.youtube veya mp3 vs yasak diye biliyorum
Elimden Geleni Yapıyorum DostumDetaylı Anlatımın ve İçerik Zenginliğinden dolayı biz teşekkür ederiz.
Deniyeceğim hemen yararlı.
Olur Öyle Aksilikler Hızlı Yasıyoruz önümüze bakmamız gerekElimden Geleni Yapıyorum Dostum2 Yıllık Hesabım Saçma Bir Nedenden Dolayı Engellenmeseydi Güzel Olacaktı.
Birçok İçerik Üreticileri de Dahil Böyle Bir şey İstemez Ama Reklam Üzerinden Gelir Sağlayacak Olanlar Hariç Bir Çok Kişi İzin Vermektedir. Ondan Dolayı Onu Not Düşmeye Gerek Duymadım.Baxen bu arada birşey söyliyeceğim youtube go da her video indirilmiyor çünkü video sahipleri videoyu koyarken engeliyebiliyorlar
youtube veya mp3 vs yasak diye biliyorum
değil başkan yoksa youtube diye bir bölme olmazdı.youtube veya mp3 vs yasak diye biliyorum
Dostum İnternet Üzerinde Yeterli Bir Bilgi, Görsel veya da Video Yok. Eklemeyi Bende Çok İsterdim Ama Yapacak Bir Şey Yok..video ve görüntü koysan iyi olurdu ama yine'de başarılı.
Yorumun İçin Teşekkürler Dostum.Olay gereksiz bence ama konu gene de yararlı birader eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?