hocam giti yere kadar öyle rank kasan biri deyilim zevkine oynuyorumSezon 4 bitip de sezon 5 in başında oyuna başlayan biri olarak yaklaşık 7 8 yıldır oyunu yer yer düzenli, çoğunlukla düzensiz olarak oynayan biriyim. Önceleri arkadaşlarımla, sonraları solo oynamak zorunda kalan birine göre oyuna bakış açım bu süre boyunca elbette yer yer değişti. Başlarda oyunu öğrenmek, kavramak, ustalaşmak, kostüm biriktirmek, kazanmanın tadına varmak oldukça keyifli iken son birkaç yılda gram zevk alamadığım bu oyun da bizim gibi zaman içinde birçok değişime uğruyor. Güncelleme diyebileceğimiz bu değişimler zaman zaman olumlu ya da olumsuz olarak oyuncuyu etkileyebiliyor. Yeni gelen birbirinin aynısı şampiyonlar, eski şampiyonların bir türlü sezonlar boyu ayarlanamayan oyun içi dengeleri, her geçen gün artan kolay lig atlama heveslisi oyuncuların script kullanımı, eşleştirme ve raporlama sisteminin bozukluğu, ortalama 3 oyundan 2 sinde tilt eden oyuncular vs. birçok etken günden güne oyuna karşı olan ilgimi bitirme seviyesine getirdi. Başlıkta da belirttiğim gibi daha kaç sezon oynarım bilmiyorum. Muhtemelen bu sezon son sezonum olur. Kaç kişi benim gibi, bu oyunun aslında bir bağımlılıktan ibaret olduğunu ve bir an önce kurtulmamız gerektiğinin farkında merak ediyorum. Kendime yeni öncelikler bulmalıyım. Motivasyon eksikliğime çok fazla katkısı var bu oyunun diye düşünüyorum. İyi forumlar.
aga bence silin ben sildim rahatladım biraz gergindim bıraktıktan 1 2 haftaya kadar ama şuan çok rahatım2-4 sezon oynarım sıkmazsa devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?