Zaten oyun için değil de daha çok youtube netflix gibi uygulamaları kullanmak ısınma problem yaratmaz değil mi?ürünü ben kullanıyorum 1080p eski televizyon için aldım hafif bir ısınma oluyo zamanla boş durursa çıkarılabılır ama ben cıkarmıyorum oyun performansından çok birşey bekleme onun dışında ıptv netflıx youtube vs gibi şeyler için cok uygun ve güzel ısınma oluyor ama kastırma felan oluşturmadı hiç bende arayüzü gayet akıcı başka sorun varsa söyle yazarım
Oluşturmaz.Zaten oyun için değil de daha çok youtube netflix gibi uygulamaları kullanmak ısınma problem yaratmaz değil mi?
inşallah öyledirfilm dizi rahat izlersin oyun sıkıntı oluyor
uzun zamandır kullanıyorum herhangibir sorun yaratmadı akıcı 1080p görüntü hoş google servis felan var baya kullanışlı küçücuk kumandasıda iyi sesi felan iyi algılıyo ama çokta iyi bir asistanmı diye sorarsan telefondakilerden biraz daha geç algılıyo ama kullanışlı uzerınde zaten resimdede var kısayol uygulamalar var netflix amazon oda çok iyiZaten oyun için değil de daha çok youtube netflix gibi uygulamaları kullanmak ısınma problem yaratmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?