Daha önce bu televizyon aparıtını kullandınız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere günümüzde bir çok televizyon android sisteme geçmiş durumda fakat android sistem olmayan hatta ve hatta içinde wifi ve usb dahi olmayan televizyonlar var daha doğrusu akıllı olmayan bizim televizyonda ise hdmı girişi bulunmakta bunun için akıllı bir aparat alacağım şimdi sizlerden bu aşağıda bırakmış olduğum apartı kim daha önce kullandıysa ürün hakkında düşüncelerinizi belirtirseniz ona göre alacağım boşa para vermek istemem düşünceleriniz şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim

Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ürünün resmi :
1_org_zoom.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ürünü ben kullanıyorum 1080p eski televizyon için aldım hafif bir ısınma oluyo zamanla boş durursa çıkarılabılır ama ben cıkarmıyorum oyun performansından çok birşey bekleme onun dışında ıptv netflıx youtube vs gibi şeyler için cok uygun ve güzel ısınma oluyor ama kastırma felan oluşturmadı hiç bende arayüzü gayet akıcı başka sorun varsa söyle yazarım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
ürünü ben kullanıyorum 1080p eski televizyon için aldım hafif bir ısınma oluyo zamanla boş durursa çıkarılabılır ama ben cıkarmıyorum oyun performansından çok birşey bekleme onun dışında ıptv netflıx youtube vs gibi şeyler için cok uygun ve güzel ısınma oluyor ama kastırma felan oluşturmadı hiç bende arayüzü gayet akıcı başka sorun varsa söyle yazarım
Zaten oyun için değil de daha çok youtube netflix gibi uygulamaları kullanmak ısınma problem yaratmaz değil mi?

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
film dizi rahat izlersin oyun sıkıntı oluyor

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ona benzer bir tane kullandım wifi yolu ile bağlantı yapılıyordu ekran bazen geç geliyordu ama xioami olanı bilmem hiç kullanmadım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Zaten oyun için değil de daha çok youtube netflix gibi uygulamaları kullanmak ısınma problem yaratmaz değil mi?
uzun zamandır kullanıyorum herhangibir sorun yaratmadı akıcı 1080p görüntü hoş google servis felan var baya kullanışlı küçücuk kumandasıda iyi sesi felan iyi algılıyo ama çokta iyi bir asistanmı diye sorarsan telefondakilerden biraz daha geç algılıyo ama kullanışlı uzerınde zaten resimdede var kısayol uygulamalar var netflix amazon oda çok iyi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ben bunu kullanıyorum biraz ısınma yapıyor ama 1080 p net izlersin netflix youtube ve google içinde hazır kurulu geliyor evde küçük oda televizyonu varsa televizyonun 2. Hdmi girişine takıp çok rahat kullabilirsin dostum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Televizyon da oyun oynamak beklenmez tabii, film için gayet uygundur efenim, youtube'dan araştırdım ve söylüyorum, gayet kullanışlı gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...