Daha önce kyk kredi nakil başvurusu yapan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşlar ben kykdan 2019dan beri kredi alıyordum fakat kyk aldığım okulu bırakıp kaydımı sildirip başka bir okula geçmiştim ilk başlarda sorun yoktu kyk kredim yatmaya devam ediyordu geçenlerde kyk aldığım okul kaydım silindiği gerekçesiyle kesmişlerdi yatan parayı şimdi e devletten kyk kredi nakil başvurusu yaptım ve onaylanmış sistemde artık kyk olarak yeni okulum gözüküyor fakat başka bir şey yapmam gerekiyor mu birdahaki ay yatmayan ayımın da parası yatar mı ve de ziraat bankası kmh limitimi kapatmıştı kyk kesildiği için şimdi tekrar açılır mı

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim o durumlarda kyk kredisi kaldığı yerden devam eder.Tc kimliğin son hanesine göre yatar.İçin rahat olsun kanka.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
KANKA SANA ŞÖYLE SÖYLİM bu kyk için bende başvurdum bende alıyorum kredi öyle yaşayan bi arkadaş daha vardı ve tc kimlik kartının son hanesine göre yatıyor mesela daha bugün çektim o kesilmez tekrardan yatmaya devam eder çünkü devlet illa geri alır senden o parayı olmadı onu durdurur 2 sene durduğğu zaman çektiğin kadar ödersin belli olmaz ama ödemeye devam ederler

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Uzulme kardeşim tcye göre verilir okula göre değil. Allah KYK borcu olan gençlere sabır versin umarım okul bitince iş bulursun

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tekrar başvuruda redediyorlardı ben yaptım başvuru reddettiler kredi dahi vermediler

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sorunsuz bir şekilde alabilmen lazım aslında arkadaşlarında dediği gibi son hanesine göre bi bak oda olmazsa dilekçe falan yazarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kredi almanı tavsiye etmem burs alabilirsen senin acından harika olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...