Daha önce sc den ban yiyen oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merak ettim de sc den ban yiyen var ise nasıl oluyor ne oluyor anlatabilir misiniz?

Jim Hopper
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka ban yediğin zaman sınırsız olarak banlanıyorsun. Acılmıyor banın galiba hiçbir şekilde. Ve yiyen arkadaşım oldu hiledede %100 ban yedirtiyor yazıyor zaten 1 haftada olabilir 1 ayda belki 5 ayda.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kanka ban yediğin zaman sınırsız olarak banlanıyorsun. Acılmıyor banın galiba hiçbir şekilde. Ve yiyen arkadaşım oldu hiledede %100 ban yedirtiyor yazıyor zaten 1 haftada olabilir 1 ayda belki 5 ayda.
peki ip ban falan olmuyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yok ban yemedim zaten farkeden bile az oluyor çok rahat kullanılıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Belli edersen raportlanırsa yersin yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
20 lw hesapta aram oynuyordum rakip oyuncular hile oldugumu farketti dodgeyi kapattım.
muhtemelen 5 report yemişimdir, tekrar oyuna girdim gene aynı elemanlar geldi karşıma gene reportladılar.
Halâ ban yemedim :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
20 lw hesapta aram oynuyordum rakip oyuncular hile oldugumu farketti dodgeyi kapattım.
muhtemelen 5 report yemişimdir, tekrar oyuna girdim gene aynı elemanlar geldi karşıma gene reportladılar.
Halâ ban yemedim :D
Ne zamandı bu yani üzerinden ne kadar süre geçti? Genel bi ortalamaya ulaşmaya çalışıyorum da ondan soruyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ne zamandı bu yani üzerinden ne kadar süre geçti? Genel bi ortalamaya ulaşmaya çalışıyorum da ondan soruyorum
8-10 gün önceydi sanırım, dodge titreme yapınca çok çabuk farkediliyor haliyle reportlanıyorum genelde.
Windsharp çıktığı günden beri kullanıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sen ne kadar zamandır kullanıyorsun dostum
Tam olarak ne kadar süre geçti bilmiyorum fakat uzun zamandır kullanıyorum kısa denemeyecek kadar hileyi configlerle kullanıyorum üstelik ayarlarıyla oynarsam da abartmıyorum. Yani uzun süredir ondan dolayı ban yemedim

change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga ben yemiştim perma ama bi sorun olmadı yan hesabımda hile olmayan prelerimde ban yemedi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Rapor Edilmedikçe Ban Yemen Zor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam daha önce en az 5-10 hesap ban yedi en son açtığım hesabı 6-7 aydır oynuyorum.her gün temp %temp% prefetch dosyalarını temizlieyip öyle açıyorum lolü.ve her yama gelmeden 3 gün boyunca oyuna hile ile giriş yapmıyorum daha banlanmadım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
2-3 ay lazy kullandım hesabım ban yemedi , şimdide wind'i kullanıyorum çıktığı günden beri aynı hesapta hala bişey olmadı ama her türlü yiyeceğiz banı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...