Auto clicklerları kaldır şeklinde ayarlıcaksınızYouTube platformundaki ''Daha Sonra İzle'' kısmındaki tüm videoları temizlemek istiyorum, çok fazla olduğundan tek tek yapamam. Konsol kodu vb birşey varsa atabilir misiniz.
Bu yöntem tüm videoları kaldırmıyorYoutube üzerinde çıkan bilgi
Hesap sekmesine gidin.
Oynatma Listeleri bölümünün altında Daha Sonra İzle'ye dokunun.
Video ayrıntılarının yanındaki üç nokta simgesine dokunun.
Daha Sonra İzle'den Kaldır'a dokunun.
Ekli dosyayı görüntüle 80253
şimdi denedim kanka siliyor 5 video ekledim boş hesaba o ayardan seçip kaldırdı hepsiniBu yöntem tüm videoları kaldırmıyor
ya olm ben daha sonra izleyi silmeyi soruyorum sen izleme geçmişini silmeyi gösteriyorsun
Teşşekkür ederim, halletmemde çok yardımın dokundu. Konu kapanabilir sorunumu çözdüm. ( Çözüm yöntemi : Auto Clicker indirin. )Auto clicklerları kaldır şeklinde ayarlıcaksınız
Yani bitene suto clickera hareketlerinizi kaydeteceksiniz sonra otomatik yapcak eninde sonunda silinir
Bide geçmişten siliniyordu (sanırım)
ben bu kodu denedim fakat başta yarı çalışıyor gibiydi sonra hiç düzgün çalışmamaya başladı ama epey silmemde yardımcı oldu hakkını yemeyeyimDil: Amerikan İngilizcesi
[CODE title="Kod"]setInterval(function() {
document.querySelector('#contents button[aria-label="Action menu"]').click();
var things = document.evaluate('//span[contains(text(),"Watch later")]',document,null,XPathResult.ORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE,null);
for (var i = 0; i < things.snapshotLength; i++) {
things.snapshotItem(i).click();
}
}, 1000);
[/CODE]
Bu kod işe yaramıyor mu?
geçmiş kısmına gel tüm hepsini temizle yazıyorYouTube platformundaki ''Daha Sonra İzle'' kısmındaki tüm videoları temizlemek istiyorum, çok fazla olduğundan tek tek yapamam. Konsol kodu vb birşey varsa atabilir misiniz.