Henüz gelmedi 12 mayısta yeni sezonla beraber gelicek.Şu an geldimi karakter ?
Evet skilleri ne olucak esas soru ve merak orda makalım görücez inşallah güzeldir.şekil duruyor skillerini merak ediyorum açıkcası umarım etkinlik sayesinde elde ederiz
Keşke çünkü hikaye sezon 4 ile de bağlantılı olduğundanhem taşlar yerine oturur hem de hikaye tamamlanır.karakterin hikayesi dikkat çekici olmuş. bunun üzerine de bi etkinlik yapsalar çok iyi olucak
O çok op olmaz mı yaZamanı geçici olarak durduran skill'i var galiba
Fazlasıyla Op OlurHenüz gelmedi 12 mayısta yeni sezonla beraber gelicek.
Evet skilleri ne olucak esas soru ve merak orda makalım görücez inşallah güzeldir.
Keşke çünkü hikaye sezon 4 ile de bağlantılı olduğundanhem taşlar yerine oturur hem de hikaye tamamlanır.
O çok op olmaz mı ya
Bana kalırsa aynı cs go mu valorant mı gibi bir soru bu ikisinin de farklı oyuncu kitlesi var ama şahsi fikrim apexten yana daha kısa ve hızlı bir oyun.Sizce apex mi pubg mi?
Evet inşallah öyle olur da hem para yatırmayan oyuncular da daha fazla içerik elde edip karakteri açabilir.şekil duruyor skillerini merak ediyorum açıkcası umarım etkinlik sayesinde elde ederiz
Evet özellikle de olayın sezon 4teki revenanta bağlanması beni baya cezbetti.Hastasıyım şöyle hikaye bağlantılarının.Hikayesi etkileyici oyunu oynayanlar için güzel bir içerik olmuş
İkisixe benim tarzım değil ama görüşüm apex daha mekanik isteyen bir oyunSizce apex mi pubg mi?
Ne demek rica ederim.eyvallah bilgi için bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?