i3 yeni nesil alınır şimdi i3 kötü diyenler gelir gelmiş bile
3060 ile i3 12100 oyun testlerine baktım oynadığım çoğu oyunda iyi fps veriyor apex legends oynuyrum abim ile apexde 170 200 fps arası veriyor yanında bide 165 hz monutor alıcam bence iyi gibi
psu sıkıntı çıkarır gibi demedi deme
psu kasada geliyor galiba
psu sıkıntı çıkarır gibi demedi deme
rampage gibi markalı psu lar önerilmiyor çoğu sıkıntı çıkarıyor
ne gibi sıkıntı çıkarır peki
4 tane kasa seçimi var 1 tane rampage diğer 3 tanesi cooler master
cooler master psu öneririm , çoğunda Coil Whine sorunu var
en mantıklısı.ozaman kasa olarak komple cooler master cmp510 alsam sorun olmaz herhalde
cidden teşekkür ederim hocam normalde pcden biraz anlarım ancak çok eskiden 1050 ti lı bir sistem toplamıştım şimdiki sistem hem önemli hemde biraz pahalı ondan dolayı yardım almak istedim çok teşekkür ederimen mantıklısı.
önemli değil başka arkadaşların önerilerine de bakarsanız daha iyi olurcidden teşekkür ederim hocam normalde pcden biraz anlarım ancak çok eskiden 1050 ti lı bir sistem toplamıştım şimdiki sistem hem önemli hemde biraz pahalı ondan dolayı yardım almak istedim çok teşekkür ederim
baktım zaten şuanda aklımdaki tek soru işlemci bazıları ryzen 5 5600x olabilir diyor bazıları i3 12. iyi diyor ona karar veremedim ancak oyun testlerine baktığımda beni memnun etti şahsenönemli değil başka arkadaşların önerilerine de bakarsanız daha iyi olur
benim bildiğim anakartınıza sadece intel takılıyor ryzen alacaksanız anakart da değişir ve ayrı yetten işlemci soğutucunuz yok ryzen da ısınma sorunları var tabi karar sizin (amd takılıyormuş)baktım zaten şuanda aklımdaki tek soru işlemci bazıları ryzen 5 5600x olabilir diyor bazıları i3 12. iyi diyor ona karar veremedim ancak oyun testlerine baktığımda beni memnun etti şahsen
herhalde değişmiyicem çünkü 25k bütçem var anakart değişimi felan derken bide monutor alıcam daha yanına biraz aşıcak benibenim bildiğim anakartınıza sadece intel takılıyor ryzen alacaksanız anakart da değişir ve ayrı yetten işlemci soğutucunuz yok ryzen da ısınma sorunları var tabi karar sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?