Üye
Valorantta da 200 e yakın fps veriyor LoL ün optimizasyonu mu kötüOyun içi optimizasyondan kaynaklı bir durum
Valorant ağır bir oyun değil. Grafik her zaman fps düşürmez ve evet lol optimizasyonu diğer oyunlara kıyasla kötüValorantta da 200 e yakın fps veriyor LoL ün optimizasyonu mu kötü
Driverları yüklemeden 200 fps almam mümkün mü sence valorantta yüklü ve günceldriveleri yükledin mi
Anladım hocam, bunun yerine yeni bir işlemci almak istiyorum dikkat etmem gereken kısımlar ne anakart a320m-ds2Valorant ağır bir oyun değil. Grafik her zaman fps düşürmez ve evet lol optimizasyonu diğer oyunlara kıyasla kötü
Làm thế nào để sử dụng kịch bản của những người bạn trong truyền thuyết đỉnh?
anladım hocam yerine hangi işlemciyi alabilirim ?İşlemci darboğazı oluyor olabilir, 2x8 pek bir katkı sağlamaz diye düşünüyorum.
anladım yerine hangi işlemciyi önerirsinizX4 950 için normal. lol cpu bound bi oyun. dual channel yapman biraz iyileştirir
it's about my PCwhat do you mean ?
Hangi işlemciye yükseltmem uygun olur acabaEvet işlemcini düzeltmen gerekebilir
İntel nesillerini veya amd kullanabilirsin dostum bütçene göre.it's about my PC
Post automatically merged:
Hangi işlemciye yükseltmem uygun olur acaba
Anladım teşekkür ederimİntel nesillerini veya amd kullanabilirsin dostum bütçene göre.
Anakartınızı yazarsanız, yardımcı olmaya çalışırım.anladım hocam yerine hangi işlemciyi alabilirim ?
anladım yerine hangi işlemciyi önerirsiniz
ryzen 5 1600 AF öneririm fiyatına göre çok performanslı bir işlemci.anladım hocam yerine hangi işlemciyi alabilirim ?
anladım yerine hangi işlemciyi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?