(dünya ortalaması için yapmaz.) ne demek anlamdımNe yapacağına bağlı ama şuan dünya ortalaması için yapmaz.
Eğer ki tüm ayarları en yüksek kalite yaparsan darboğaz olmaz fakat güncel görüntü kalitelerinin hiç birinde darboğaz olacağını sanmıyorum fakat yine yukarı da belirttiğimiz gibi dünya ortalaması böyle teknoloji şans işi biraz aynı sistemlerde farklı fpsler alınıyor.arkadaşlar teşekkür ederim 1 sorum daha var ryzen 5 3600x 2080ti yapar mı darboğaz
2. sistem ekran kartını besleyemeyebilir karşim r7 daha iyi eğer bütcen varsa r7 alarkadaşlar pc toplıycam
-rtx 2080 super ryzen 7 3800x mi?
yoksa
-rtx 2080ti ryzen 5 3500x mi?
bu yazdığım 2. sistem darboğaz yapar mı?
Katılıyorum mesela bende 1050 2gb ekran kartı var STEAM pubg yi oynayamıyorum ama başka biri oynayabiliryormuş teknoloji işi şans işi.Eğer ki tüm ayarları en yüksek kalite yaparsan darboğaz olmaz fakat güncel görüntü kalitelerinin hiç birinde darboğaz olacağını sanmıyorum fakat yine yukarı da belirttiğimiz gibi dünya ortalaması böyle teknoloji şans işi biraz aynı sistemlerde farklı fpsler alınıyor.
Knkam senin bu sistemle şuan güncel olan bütün oyunları oynayabiliryorsun demi? rx570 güzel ekran kartı2. sistem ekran kartını besleyemeyebilir karşim r7 daha iyi eğer bütcen varsa r7 al
Tahminimce en yüksek ayarlarda olmasa da tüm oyunları oynuyordur.Knkam senin bu sistemle şuan güncel olan bütün oyunları oynayabiliryorsun demi? rx570 güzel ekran kartı
Cod warzone de kaç fps alıyorsun daha doğrusu oynuyor musun?Tahminimce en yüksek ayarlarda olmasa da tüm oyunları oynuyordur.
ya aslında o darboğaz sorusu 2. sistem içindi bütçem 12-13k ya kadar çıkabilir ondan böyle sistemler yazdım yorumun için saol-rtx 2080 super ryzen 7 3800x mi? darbogaz yapmaz ekran bızzat kendım kullanıyorum ama ram 32 gb