Çözüldü Darboğaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ryzen 5 2500 U işlemci ile AMD RX560X 4GB Ekran kartım arasında darboğaz sorunu olur mu olan böyle bı sistemi olan var mı ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Darboğaz olmaz.

Darboğaz nedir diye soracak olan arkadaşlar var ise işlemcinin ekran kartından yada ekran kartının işlemciden daha az çalışması yani gücünün yetmemesi gücü yetmediği zamanda droplar girebiliyor.

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Darboğaz olmaz hocam. İşlemci olarakta olmaz, ekran kartı olarak ta olmaz. Ziraa işlemcin güçlü rahatlıkla rx 570-580'i bile besleyebilir.
Merakımdan soruyorum laptop mu alacaksın ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
8 GB 1333 MHz lik
Post automatically merged:

Darboğaz olmaz hocam. İşlemci olarakta olmaz, ekran kartı olarak ta olmaz. Ziraa işlemcin güçlü rahatlıkla rx 570-580'i bile besleyebilir.
Merakımdan soruyorum laptop mu alacaksın ?
Laptopun var zaten saydığım özellikte ama pubg mobile oynarken anı bı kasma oluyor adama ateş edecekken karelenme kasma donma oluyor

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
8 GB 1333 MHz lik

Laptopun var zaten saydığım özellikte ama pubg mobile oynarken anı bı kasma oluyor adama ateş edecekken karelenme kasma donma oluyor
Hocam pubg mobile ayarlarını internetten araştırıp uygulayabilirsin. Pubg mobile emülatörü stabil bir oyun performansı sağlamaz. Adı üstüne emülatör mobile'deki oyunu pcde oynamanı sağlıyor. Mobile oynamadığım için pek yardımcı olamam. O bilgisayarla normal steam versiyonu Pubg'yi rahatlıkla oynayabilirsin. Mobile'da donması kötü bir sistem yapmaz onu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ram ne kadar sende bende 16 var ram ideal seviyede benim
8 GB 1333 MHz senin 16 lik kaç MHz ona bakabilir misin?

Hocam pubg mobile ayarlarını internetten araştırıp uygulayabilirsin. Pubg mobile emülatörü stabil bir oyun performansı sağlamaz. Adı üstüne emülatör mobile'deki oyunu pcde oynamanı sağlıyor. Mobile oynamadığım için pek yardımcı olamam. O bilgisayarla normal steam versiyonu Pubg'yi rahatlıkla oynayabilirsin. Mobile'da donması kötü bir sistem yapmaz onu
Başka bi arkadaşım var benimkinden sistemi az daha iyi FPS lerimiz aynı FPS den şikayetim yok ama aniden donma kasma oluyor arkadaşta olmuyor ona emülatör kullanıyor aynı oyjndayiz hatta aynı takımda oynuyoruz hocam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şöyle söyliyim benim kasam çok iyi ama monitör cs go için 4:3 küçük kare bişi pubgde dar boğaza sebep oluyor bilgine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...