13 Ocak 2017 #1 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI BEYLER KANALA ABONE OLURSANIZ SEVİNİRİM DAHA İYİ VİDEOLAR GELİCEK MERAK ETMEYİN
13 Ocak 2017 Konuyu başlatan #2 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI KELESH66' Alıntı: Birader Başına bela alırsın darkcometle urasma İnan O kisi ben olsam kesin polise demistim asd Genişletmek için tıklayın ... çoçuğun yüzünü felan göstermiyorum bişey olmaz
KELESH66' Alıntı: Birader Başına bela alırsın darkcometle urasma İnan O kisi ben olsam kesin polise demistim asd Genişletmek için tıklayın ... çoçuğun yüzünü felan göstermiyorum bişey olmaz
13 Ocak 2017 #3 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ufuk knk DuckDns'den port açıyorum ama yeni sayfada kurduğum siteye(xxxxxxxxxxxx.duckdns.org) giremiyorum.
ufuk knk DuckDns'den port açıyorum ama yeni sayfada kurduğum siteye(xxxxxxxxxxxx.duckdns.org) giremiyorum.
13 Ocak 2017 Konuyu başlatan #4 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI LiveBrushTT' Alıntı: ufuk knk DuckDns'den port açıyorum ama yeni sayfada kurduğum siteye(xxxxxxxxxxxx.duckdns.org) giremiyorum. Genişletmek için tıklayın ... alla alla :/ senden kaynaklıdır
LiveBrushTT' Alıntı: ufuk knk DuckDns'den port açıyorum ama yeni sayfada kurduğum siteye(xxxxxxxxxxxx.duckdns.org) giremiyorum. Genişletmek için tıklayın ... alla alla :/ senden kaynaklıdır
13 Ocak 2017 Yasaklandı #5 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI benim modem değiştikten sonra port bozuldu 1604 yapamıyom özledim darkcometi
13 Ocak 2017 #6 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Ufuk' Alıntı: LiveBrushTT' Alıntı: ufuk knk DuckDns'den port açıyorum ama yeni sayfada kurduğum siteye(xxxxxxxxxxxx.duckdns.org) giremiyorum. Genişletmek için tıklayın ... alla alla :/ senden kaynaklıdır Genişletmek için tıklayın ... komşumun netine bağlıyım wifi adaptör var.
Ufuk' Alıntı: LiveBrushTT' Alıntı: ufuk knk DuckDns'den port açıyorum ama yeni sayfada kurduğum siteye(xxxxxxxxxxxx.duckdns.org) giremiyorum. Genişletmek için tıklayın ... alla alla :/ senden kaynaklıdır Genişletmek için tıklayın ... komşumun netine bağlıyım wifi adaptör var.
13 Ocak 2017 Konuyu başlatan #7 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI LiveBrushTT' Alıntı: Ufuk' Alıntı: alla alla :/ senden kaynaklıdır Genişletmek için tıklayın ... komşumun netine bağlıyım wifi adaptör var. Genişletmek için tıklayın ... ondan kaynaklıdır galiba
LiveBrushTT' Alıntı: Ufuk' Alıntı: alla alla :/ senden kaynaklıdır Genişletmek için tıklayın ... komşumun netine bağlıyım wifi adaptör var. Genişletmek için tıklayın ... ondan kaynaklıdır galiba
13 Ocak 2017 Konuyu başlatan #8 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI eminbey58' Alıntı: ufuk ben pc yi reset atınca bütün kurbanlarım gidiyor neden olabilir Genişletmek için tıklayın ... exeyi hazırlarken hangilerini tikliyon
eminbey58' Alıntı: ufuk ben pc yi reset atınca bütün kurbanlarım gidiyor neden olabilir Genişletmek için tıklayın ... exeyi hazırlarken hangilerini tikliyon
13 Ocak 2017 Konuyu başlatan #9 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI eminbey58' Alıntı: Ufuk' Alıntı: exeyi hazırlarken hangilerini tikliyon Genişletmek için tıklayın ... MODULE STARTUPDA en üstteki hidden system peristence installasion Genişletmek için tıklayın ... herşeyi işaretle tik bırakma bro
eminbey58' Alıntı: Ufuk' Alıntı: exeyi hazırlarken hangilerini tikliyon Genişletmek için tıklayın ... MODULE STARTUPDA en üstteki hidden system peristence installasion Genişletmek için tıklayın ... herşeyi işaretle tik bırakma bro