Darius ve Ezreal SC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba SC nin en güçlü herolarından olan Darius ve Ezreal hakkında sorularım olacaktı. Dariusda bazen adama vurmama oluyor spaceye basılı tutsam bile yanında duruyor veya yanında koşuyor çözümü nedir ? Ezreal de ise E skillerini inanılmaz kötü atıyor E skilini kapatmak için hangi özelliği kapamalıyım veya E skilini kill çalmak veya önemli skilleri dodgelemek için atmasını nasıl ayarlayabilirim ? Teşekkürler iyi forumlar...

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Darusda nadiren kalıyo heralde skillerden ötürü ama çok güzel çalışıyor , Ezin e sini kapatmanda fayda kanka oto atılabilcek skill değil o

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Herolara özel script kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız ondan kaynaklı olabilir bir challenger script bulun

Üye
3 HİZMET YILI
menüde ezrealın e sikili güzükmüyomu ordan on/off yapılmıyomu ben bu sc yi kullanmadım daha önce kullandıklarımda öyleydi menü açıp kolayca yapabiliyodum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
darius ile nerdeyse her el gırdıgımde kazanıyordum ama mıllet mı cok iyi oynar oldu hileyemi bişey oldu şimdi oyun tasıyamıyorum nedense.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Menüde en altta Ezreal kısmına bak oto e ayarını kapat

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ezrealın e skılını kendın atman gerek ne kadar scde olsa kendın atman daha ıyı olucaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
e skill den dolayı kendin atarsan daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk metada olan şampiyonları ekledikleri çin onları nekleneceğini pek düşünmüyorum ama bi şans belki eklenir eklenirse senin adına sevinirim.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba SC nin en güçlü herolarından olan Darius ve Ezreal hakkında sorularım olacaktı. Dariusda bazen adama vurmama oluyor spaceye basılı tutsam bile yanında duruyor veya yanında koşuyor çözümü nedir ? Ezreal de ise E skillerini inanılmaz kötü atıyor E skilini kapatmak için hangi özelliği kapamalıyım veya E skilini kill çalmak veya önemli skilleri dodgelemek için atmasını nasıl ayarlayabilirim ? Teşekkürler iyi forumlar...
ezreal sorununu çözdünmü

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka dari sc ile çok güçlü oluyor ama yok yere mana çabuk bitiyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Herolara özel script kullanıyor musun? Kullanmıyorsanız ondan olabilir bir challenger script

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Darius okadar da güzel değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
abi ezreal al geç hiç uraşma knka bak kafana sadeçe boşluğa bas yeter

Üye
3 HİZMET YILI
Reis dari sc si cok iyi cok guclu ama skill spamliyor ve buda mana bitmesine yol açıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dari düz vuruş yönünden zayıf kalıyor ve q attıgında bazen adamı tam kesecek kaçırmasına sebep oluyor .
ezreal için de ilk yukleme yerınde oktw dan yüklemeyi dene ve chalenger config kullan dostum e leri doge layacağı zaman atacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...