Üye
Bencede karşına alındığı sürece istedigin kadar ct pick at 2 level fark at item farkı at adam iyi oynadığı sürece q ları düzgün kullandığı sürece kesiyor çok saçma güçlüdarius cok gucluı bence soloda kaznıyor cogunlukla
Bence öğren yada öğrenme fark etmez istersen 3 milyon dariusun olsun kule altında kalman lazım bir hatanda direk alır kellenizor ama bi tık öğrenilse lane vericeğini zannetmiyorum
Bende katılıyorum bu fikire master'ı herkes bildiği için tek bir yetenek kitine sahip kasıldığı zaman 1v5 atacağını bildikleri için zor bir şampiyon fakat bu lanet olası şampiyon şöyle try oynuyorsun r basıcaksın 500 cansın 5 stack yapıyor elin r ye gitmeden r yi basıyor 500 candan tek off ne mekanik amaDostum yanlış fikre kapılmadı. Bu tamamen oyunculuk ile alakalıdır. Darius erken oyunda risklidir hata yaparsan ilerideki oyunun geleceğini değiştirirsin. Master'e kolsuz herosu diyenler var fakat master'in tam özelliklerini ve kombolarını bilmeyenler de var. Yani her şampiyonun kendine göre bir zorluğu var.
Bir Darius OTP olarak söylemek istiyorum ki, aslında o kadar da saçma değil durdurulabiliyor en başta düzgün oynayıp Jungle'ınızdan yardım isterseniz eziliyor. Bence Darius'dan daha saçma çarlar var.Selam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
İllaoi var bu kadar benceBir Darius OTP olarak söylemek istiyorum ki, aslında o kadar da saçma değil durdurulabiliyor en başta düzgün oynayıp Jungle'ınızdan yardım isterseniz eziliyor. Bence Darius'dan daha saçma çarlar var.
No, Flash Ghost Darius impossible laneVaroluş mahkemeleri onun için harika, quin ona karşı çok iyi oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?