Darius

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
darius hem kanama hem ulti yenilemesi çok op

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı var :D sen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
Q su çok op ve u su guzel hero yanj

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum ben 4 yıldır EU da master olarak oynuyorum. Fakat darius dediğin gibi nerflenmiyor kaldı ki kolay kolay kasan bir şampiyon değil. onu da geçtim zaten zaten ctsi çok fazla çokda gerek yok gibi ya :)

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Selam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı var :D sen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
trundle ile ezemiyeceğim darius yoktur trundle ve garen ile her türlü ezerim dariusu nasuslada ezerim kolay ctleniyo hero nerf gelmesi saçma olur buff bile gerekebilir

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
dariusu dövecek çok fazla hero var gnar mesela çok fazla pick atılır darius oyuncularına cho kaybettiği canı geri kazandığı için kanamasından alınan hasarı hiç sayıyor akıllıca oynamak en makulu bu oyunu her heroyu durdurucak bir heroda var oyuncusuna göre değişiyor tabi

Üye
5 HİZMET YILI
O darius é muito forte porque é passivo a princípio. Será fácil ganhar se eu não morrer por ele no começo

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Darius çok güçlü illah gibi gerçekten ama karşısına bir quinn kitlediğin gibi oyununu zehir edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Darius is a good champion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...