dark dizisi izlemek isteyenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba ben aqualrex. forumda birçok kişiden dizi önerisi aldım ve bunların arasında dark dizisini seçtim ve kafam allak bullak oldu resmen diziyi izlediğimden beri beynim sürekli 1953-1986-2019 yılları arasında gidip gelmeye başladı sahneler değişince hangisi bunun genclıgı cocuklugu vs derken gercekten ısın ıcınden cıkamadım o derece , diziye keşke not alarak başlasaydım sürükleyicimi evet sürükleyici fakat gerçekten cok karmaşık bir dizi ciddi ciddi dark soyagacına felan baktım. iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende ilk 4 bölümünü izledim sonra beynim yanmaya başladı ve bıraktım senaryoyu anlayan anlatabilir mi acaba :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Karışık gelen ne biri söylese. İzlemedim ama böyle yorumları görünce merak ediyorum, izleyesim geliyor. :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Karışık gelen ne biri söylese. İzlemedim ama böyle yorumları görünce merak ediyorum, izleyesim geliyor. :D
spolier içerebilir biraz dizinin geçtiği zaman ve ozamadaki kişiler vs cok karmasık oluyor geçmiş ile gelecek arası yolculuklar felan izlendiğin ilk bolumden beri hep sorgulatıyor bu cok guzel benım acımdan ama ısımlerı ve 1953-1986-2019 yıllarında karakter ve olayı anlamak gercekten yoruyor ama genel olarak dizi güzel şuanda diziyi izliyom 2.sezon 4. bolum tavsiye ederim fena değil sade karısık dizi izlerken bir kısmı bile kaçırma kafan sakin olsun

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hocam daha dikkatli izlemen gerek sarıyor fakat olaylar olunca bir yeri kaçırınca Allak bullak oluyor yerinde olsam tekrar izlerim

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
biraz izledim ondan sonra sarmamaya başladı kanka ya yeni nesil türk dizilierine başladım şimdi nedenini bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Diziyi tekrardan izlemeye başlayabilirsin not alarak ama yine de değişen bir şey olmuyor dizi kafa yorucu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
spolier içerebilir biraz dizinin geçtiği zaman ve ozamadaki kişiler vs cok karmasık oluyor geçmiş ile gelecek arası yolculuklar felan izlendiğin ilk bolumden beri hep sorgulatıyor bu cok guzel benım acımdan ama ısımlerı ve 1953-1986-2019 yıllarında karakter ve olayı anlamak gercekten yoruyor ama genel olarak dizi güzel şuanda diziyi izliyom 2.sezon 4. bolum tavsiye ederim fena değil sade karısık dizi izlerken bir kısmı bile kaçırma kafan sakin olsun
Kaç sezon kaç bölüm peki? Hala devam ediyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
öyle bir anlattınki bugünden itibaren bailıyorum diziye :D

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yemek yerken izlenecek bi dizi degil kanka yada arkada oynasın dinliyim anlarım kafası yok bi yerini kacırdıgın zaman tutamıyosun ucunu

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Cidden o kadar kafa karıştırıcı mı ? :D başlamayı düşünüyordum da

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dark dizisine bende anlam veremedim herkes çok iyi diyoda bi banamı değil

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bende Biraz İzlemiştim Biraz Yoruyor Ama Zevkli Bir Dizi Yalan Yok

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
benim çoğu diziye ön yargım var, ön yargımı kıramadığımdan dolayı çoğu güzel diziyi izleyemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
belli bir süreden sonra sanki aynı şeyleri izliyor muşum gibi oldu bende bıraktım izlemeyi

Üye
5 HİZMET YILI
Çok karışık bi dize gerçekten izledim bende ama bizaman sonra bıraktım fazla karışık kim kimin nesi velli değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Böyle uzanıp ikide bir telefona bakarak izlenecek bir dizi değil başladığımdan beri beynimden duman çıkartan dizi. Odak gerektiriyor. Tüm şartlar sağlandığında tadından yenmiyor :)) İzlediğim güzel bir dizi tavsiye derim herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...