spolier içerebilir biraz dizinin geçtiği zaman ve ozamadaki kişiler vs cok karmasık oluyor geçmiş ile gelecek arası yolculuklar felan izlendiğin ilk bolumden beri hep sorgulatıyor bu cok guzel benım acımdan ama ısımlerı ve 1953-1986-2019 yıllarında karakter ve olayı anlamak gercekten yoruyor ama genel olarak dizi güzel şuanda diziyi izliyom 2.sezon 4. bolum tavsiye ederim fena değil sade karısık dizi izlerken bir kısmı bile kaçırma kafan sakin olsunKarışık gelen ne biri söylese. İzlemedim ama böyle yorumları görünce merak ediyorum, izleyesim geliyor.
sarıyo dediğin gibi bir yer kaçınca herşey çorba oluyor bende şuan bir bolum daha bitirdim bu sırada forumdayımHocam daha dikkatli izlemen gerek sarıyor fakat olaylar olunca bir yeri kaçırınca Allak bullak oluyor yerinde olsam tekrar izlerim
Kaç sezon kaç bölüm peki? Hala devam ediyor mu?spolier içerebilir biraz dizinin geçtiği zaman ve ozamadaki kişiler vs cok karmasık oluyor geçmiş ile gelecek arası yolculuklar felan izlendiğin ilk bolumden beri hep sorgulatıyor bu cok guzel benım acımdan ama ısımlerı ve 1953-1986-2019 yıllarında karakter ve olayı anlamak gercekten yoruyor ama genel olarak dizi güzel şuanda diziyi izliyom 2.sezon 4. bolum tavsiye ederim fena değil sade karısık dizi izlerken bir kısmı bile kaçırma kafan sakin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?