Dark souls 3 oyundaki en zor boss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bunu geçebilen varmı içinizde

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bed Of Chaos (Kaos Yatağı) 60.000 gold ve 1 insanlık için 3 kere denemiştim

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
en son pc ye uzaktan su kovası atıyodum benimiçin en zor boss pc kasamdı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bilgisayar açsa belki ilk bölümü geçerdim ama fps 1

aop

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
pc açsa keşke

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
parry yapmaya aşikarsan oldukça rahat bir şekilde bossu yok edebilirsin, eğer bu konuda yeteneğin yoksa üzülmene gerek yok abyss watchers dediğimiz boss ilk fazında 3 4 tane abyss watcherın ortalıkta kan kusturması sebebiyle zor gelir ancak sadece koşup kaçarak bile ilk fazı geçersiniz çünkü ana bossumuz harcindeki abyss watcherlar birbirlerine hatta bossa bile vurabiliyor bu sayede estus dahi harcamadan ilk fazı geçebilirsin, ikinci fazda alevli olan kılıcı sana ataklarını dodgeladıktan sonra bile sorun yaratabileceğinden dolayı parry muhabbeti burada devreye giriyor, parry atamazsan yine sıkıntı yok atakları ne çok hızlı ne de çok ağır her atağından sonra eğer dodgeu sakince yanına ve başarılı bir şekilde atarsan 2 hatta 3 hit bile vurma şansına sahip oluyorsun ayrıca oyunun daha yarısına dahi gelmemişsin köle şövalye gael ve soul of cinderı görmeden bu kadar büyük konuşman çok yanlış olur ek bilgi olarak kanama statüsü bırakan silahlar bu bossta işe yaramayacaktır, elektriklenme bu bossa karşı güçlüdür beni bu konu için beni hortlatmasından dolayı @Adc Main e teşekkür ederim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...