Darkin Soyu Lole Eklenecekmi? | LenGat #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Senna&Lucian Xayah&Rakan Bunlar bir soy değil çünkü bunlar daha evlenmedi bunlar şuanlık sadece sevgili.

demiştik en son şimdi devamını getireyim en iyisi :D .

Oyuna soy getirilmeden darkinler getirilemez çünkü 8 Darkin birden saçma olur düşünsenize 5v5 maçta 8kişi Darkin :D
ve özellikle şuanki darkinler bile çok güçlü. oyunda soyu en uzun olan zaten darkinler 3 tane bile fazla bunun üzerine 8 tane daha eklenmesi oyunu çöp bir hale getirebilir.
muhtemelen bunun üstünde çalışıyordur riot belki Senna ve Lucianın bir soyu olabilir çünkü onların hikayesinde birçok kahraman geçiyor. Örneğin Thresh .
hikayeyi böylelikle daha rahat bağlayabilirler.

Şuanda o 8 Darkini tanımıyoruz aralarından sadece Rhaast,Varus,Valeeva ve Aatrox adlı şampiyonları biliyoruz. önceden yazdığım konuda demiştimki Valeeva Varusun Kardeşi
ama sonrasında değiştirdim bir arkadaşımız uyardı beni bende ondan sonra araştırma yaptım ama hikayede Varusun kardeşi olduğu değil Darkin soyundan birisi vurgulanıyor tabii bunun farkına geç vardım diyebiliriz neyse.

Darkinlerin her biri bir silaha veya Kılıca bürünüyor Rhaast Tırpan, Varus Yay, Aatrox Kılıç peki diğer darkinler ne? geriye başka silah kalıyormu? Aslında daha çok fazla kalıyor ama unutmayın darkinler eski çağda yaşadı olsa olsa mızrak kalı ama 8 darkinin hepsi mızrak olamaz ya .

Şimdi garip konuya geçelim.
Aatrox ve kardeşleri yani DARKINler bildiğiniz gibi eskiden LoL Evreninin İlahlarıydılar Sonrasında İse Darkin Oldular ve bize dendi ki 8 Darkin var ama bize kaç ilah daha olduğu söylenmedi kaç şanlı daha var söylenmedi ama düşünürsek aslında daha darkine dönüşmemiş çok fazla Şanlı İlahlar var. benim düşünceme dayalı olarak Şanlı İlahların soyunu ilk önce ekledikden sonra Darkin soyunu lole eklemeleri daha mantıklı sonuçta Darkinlerde İlahtı RİOT burada saçmalamış ve sadece darkinleri getirmiş oyuna yeni bir düşman daha gelirdi ne güzel GAREN & DARİUS gibi çok güzel olurdu açıkcası :D

ARKADAŞLAR BİRAZ YORULDUM DEVAMINI GETİRECEĞİM EN KISA ZAMANDA :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eklenicek görürsünüz yeni gelen herolardan biri darkin

Üye
5 HİZMET YILI
Eklenir mi bilmiyorumda umarım eklenir. Fena bir şey olur eklenirse.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Senna&Lucian Xayah&Rakan Bunlar bir soy değil çünkü bunlar daha evlenmedi bunlar şuanlık sadece sevgili.

demiştik en son şimdi devamını getireyim en iyisi :D .

Oyuna soy getirilmeden darkinler getirilemez çünkü 8 Darkin birden saçma olur düşünsenize 5v5 maçta 8kişi Darkin :D
ve özellikle şuanki darkinler bile çok güçlü. oyunda soyu en uzun olan zaten darkinler 3 tane bile fazla bunun üzerine 8 tane daha eklenmesi oyunu çöp bir hale getirebilir.
muhtemelen bunun üstünde çalışıyordur riot belki Senna ve Lucianın bir soyu olabilir çünkü onların hikayesinde birçok kahraman geçiyor. Örneğin Thresh .
hikayeyi böylelikle daha rahat bağlayabilirler.

Şuanda o 8 Darkini tanımıyoruz aralarından sadece Rhaast,Varus,Valeeva ve Aatrox adlı şampiyonları biliyoruz. önceden yazdığım konuda demiştimki Valeeva Varusun Kardeşi
ama sonrasında değiştirdim bir arkadaşımız uyardı beni bende ondan sonra araştırma yaptım ama hikayede Varusun kardeşi olduğu değil Darkin soyundan birisi vurgulanıyor tabii bunun farkına geç vardım diyebiliriz neyse.

Darkinlerin her biri bir silaha veya Kılıca bürünüyor Rhaast Tırpan, Varus Yay, Aatrox Kılıç peki diğer darkinler ne? geriye başka silah kalıyormu? Aslında daha çok fazla kalıyor ama unutmayın darkinler eski çağda yaşadı olsa olsa mızrak kalı ama 8 darkinin hepsi mızrak olamaz ya .

Şimdi garip konuya geçelim.
Aatrox ve kardeşleri yani DARKINler bildiğiniz gibi eskiden LoL Evreninin İlahlarıydılar Sonrasında İse Darkin Oldular ve bize dendi ki 8 Darkin var ama bize kaç ilah daha olduğu söylenmedi kaç şanlı daha var söylenmedi ama düşünürsek aslında daha darkine dönüşmemiş çok fazla Şanlı İlahlar var. benim düşünceme dayalı olarak Şanlı İlahların soyunu ilk önce ekledikden sonra Darkin soyunu lole eklemeleri daha mantıklı sonuçta Darkinlerde İlahtı RİOT burada saçmalamış ve sadece darkinleri getirmiş oyuna yeni bir düşman daha gelirdi ne güzel GAREN & DARİUS gibi çok güzel olurdu açıkcası :D

ARKADAŞLAR BİRAZ YORULDUM DEVAMINI GETİRECEĞİM EN KISA ZAMANDA :D
bu hikayeye bir şekilde wukong ekleyebileceğinizi düşünüyor musunuz? Şampiyonu çok seviyorum ve hikayesini çok sevdim! tebrikler!

I walk the lie
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öyle söylentiler vardı eklenebilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Aslında yanlış biliyorsun darkinler tam olarak bir SOY değil hepsi shurimanın farklı bölgelerinde ışık kursu tarafından yüceltilmiş ilah savaşçılar ve bildiğim kadarıyla birbirleriyle bağlantıları yok ayrıca bildiğim kadarıyla dünyaya hükmetmek gibi bir durumları yoktu. Normal insaların 3-4 katı kadar güçlüler o kadar DARKİN dediğimiz soy ise Shurimanın icathia toprağında yapılan bir mevzudan dolayı hiçlik kapısı açılıyor ve içinden çok dehşet verici yaratıklar çıkıyor. Bu durumu gören Shurima ordularını toplayıp hiçliği durdurmak için yolluyor fakat hiçliği gören ilah savaşçılar uzun süreler boyunca savaştıktan sonra bu dehşete dayanamayıp hiçlik yaratığı gibi bir şeye dönüşüyorlar. Bu ırk çok güçlü olduğu için Targon'dan Zoe duruma el atmak zorunda kalıyor ve darkinlerin şuanda hayatta kalanlarının hepsini bir silaha hapsediyor (Rhaast, Trıpan - Aatrox, Kılıç - Varus, Yay vb.) bunların dışında geriye kalan darkinlerin çoğu darkinlerin oluşturduğu bir toplantıda bir darkinin diğerlerine ihanet etmesiyle havaya uçuyorlar. Sağ çıkanlar var ama neredeler bilinmiyor. Bu patlamada Rhaast, Aatrox, Varus yok çünkü o sırada silahın içinde hapsolmuş durumdalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...