Darkorbit'te ki Candybot veya herozero'da ki Ascend botlar nasıl yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Oyunu açmadan kullanılabilen hileler nasıl yapılıyor? Direkt olarak oyunu hilenin UI'nda simüle ettiğini görüyoruz bu nasıl mümkün oluyor? Herozero adlı oyun web tabanlı bir oyun Steam'de de var fakat steamde oyunu açtığımızda görev yöneticisinden baktığımız zaman chrome.exe olarak açılıyor. Öğrenmek için Ascend hilesini satın aldım denedim fakat arka planda açılan her hangi bir chrome.exe veya opera yok yani selenium gibi kütüphanelerle web scrapping tarzında bir şeyde yapılmamış bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum canydbot darkbot ve sayre o tarz botların hepsinin kendisine ait discord sunucu var detaylı anlatımı var her dilden videolarıda var zaten bir kaç özelliği ücretli olsada yapılışı çok rahat clienti indirmen yeterli olabiliyor

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Packet bot yontemiyle yapiliyor o tur botlar. Yapilan bot yazilimi oyuna network packetleri gonderiyor ve oyuna komut veriyor.

Abu alyazid
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
u can go see your last masseg u have reply vedio to how use this

Üye
2 HİZMET YILI
Packet bot yontemiyle yapiliyor o tur botlar. Yapilan bot yazilimi oyuna network packetleri gonderiyor ve oyuna komut veriyor.
böyle bir şey olduğunu düşünmüştüm ama çok zor olduğu için bu ihtimali kafamdan silmiştim teşekkürler yorum için

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
WebSocket kullanıyor olabilir, bir tane arkadaş bu konuyla alakalı WebSocket kullanarak bir oyuna bot yazmış, youtubede videosu mevcut

->
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...