Hilesi yok sanırım ama botu var galibaMuhtemelen gelmez.Eski bir oyun ve bana göre çok güzel bir oyundu.Hilesini görmeyeli 3-4 sene oldu neredeyse.
alıntı değildir diye bişey demedim sadece bilgi için yazdım botu biliyorum hani lf4 hilesi fln gelir belki envanter hilesi gibi ne iblyiimDemek burda darkorbit oynayanda var sadece ben oynuyorum sandım ama bende uzun zamandır girmiyorum tr1 oynuyorum
bu yazdığın yazı galiba alıntıçünkü darkorbit savaş oyunu bence burda hile değilde en fazla bot gelir botu da biliyorsun dur
botları daha bulunmuyor çok cabuk ban yiyorlar eskisi gibi deilHilesi yok sanırım ama botu var galiba
aynen oyun eski ama baya sarıyorMuhtemelen gelmez.Eski bir oyun ve bana göre çok güzel bir oyundu.Hilesini görmeyeli 3-4 sene oldu neredeyse.
lf4-lazer-apis-uridium-kredi bunların hilesi olamaz olacağınıda sanmam uridium hilesi zaten asla olmaz davalık olur hilealıntı değildir diye bişey demedim sadece bilgi için yazdım botu biliyorum hani lf4 hilesi fln gelir belki envanter hilesi gibi ne iblyiim
botları daha bulunmuyor çok cabuk ban yiyorlar eskisi gibi deil
aynen oyun eski ama baya sarıyor
dostum deneye iblirler eskiden vardı böyle şeyler keşke araştırıp baksaydın davalık olcakları bişey yok dava olcaksa neden csgo da full hile var + battleye ?lf4-lazer-apis-uridium-kredi bunların hilesi olamaz olacağınıda sanmam uridium hilesi zaten asla olmaz davalık olur hile
Tostum davalığı tam bilmiyorum ama eskiden azar azar hile vardı lf4 falan ama o zamanlarda da darkorbit hileyi hemen tespit ediyorlar adamlar şimdidostum deneye iblirler eskiden vardı böyle şeyler keşke araştırıp baksaydın davalık olcakları bişey yok dava olcaksa neden csgo da full hile var + battleye ?
Doğrudur bro fazla hesap varsa verirkenTostum davalığı tam bilmiyorum ama eskiden azar azar hile vardı lf4 falan ama o zamanlarda da darkorbit hileyi hemen tespit ediyorlar adamlar şimdi
darkorbitte uzaktan roket yada saldırıya korumalı bölgede ateş ediyorlar öyle bi hile varki bende aradım bulamadım. zaten sende darkorbit oynuyorsun bilirsin bunları chat engine den seprom bugu vardı yada yan pencereden o buglar vardı kalktı o seprom bugunu ben çarıma yaptım 1 yıl oldu hala duruyor girmiyorum oyuna milyonlarca seprom var lazerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?