Darkortbit Hile Gelebilrmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
DarkOrbit Nedir?

Üçüncü yüzyıl boyunca Dünya devasa bir değişikliğe sahne oldu. Sadece iklimler değişmekle kalmadı, doğal yapı da geri dönülmez bir şekilde tahribata uğradı. İnsanlık medeniyeti iki buz çağı arasındaki sıcak dönemde yükseldi ve zirve noktasına ulaştı. Fakat iklimdeki olağanüstü değişimler insanoğlunu yeni yaşam alanarı aramak zorunda bıraktı. Doğal olarak tüm ilgileri yıldızlara, DarkOrbit'in içlerine yöneldi!

DarkOrbit'teki barış ortamı burada mücadele eden üç büyük şirketin savaşları neticesinde bozulma tehdidi altındaydı. Bu devasa üç şirketin yüzyıllarca devam edecek olan büyük savaşı başlamıştı.

darkorbit-nedir-6b.jpg

Darkorbit temel olarak bu üç şirketin savaşlarını yansıtmaktadır. Tarayıcı tabanlı olan Darkorbit‘i dünya üzerinde 90.000.000 aktif oyuncusu bulunmaktadır.

Tarayıcı Tabanlı Oyun Nedir?
Tarayıcı tabanlı oyun internet üzerinden hiçbir indirme eyleminde bulunmayarak oynanabilen oyunlardır.

Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Demek burda darkorbit oynayanda var sadece ben oynuyorum sandım ama bende uzun zamandır girmiyorum tr1 oynuyorum
bu yazdığın yazı galiba alıntı :D :D çünkü darkorbit savaş oyunu bence burda hile değilde en fazla bot gelir botu da biliyorsun dur

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Muhtemelen gelmez.Eski bir oyun ve bana göre çok güzel bir oyundu.Hilesini görmeyeli 3-4 sene oldu neredeyse.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Demek burda darkorbit oynayanda var sadece ben oynuyorum sandım ama bende uzun zamandır girmiyorum tr1 oynuyorum
bu yazdığın yazı galiba alıntı :D:D çünkü darkorbit savaş oyunu bence burda hile değilde en fazla bot gelir botu da biliyorsun dur
alıntı değildir diye bişey demedim sadece bilgi için yazdım botu biliyorum hani lf4 hilesi fln gelir belki envanter hilesi gibi ne iblyiim
Hilesi yok sanırım ama botu var galiba
botları daha bulunmuyor çok cabuk ban yiyorlar eskisi gibi deil
Muhtemelen gelmez.Eski bir oyun ve bana göre çok güzel bir oyundu.Hilesini görmeyeli 3-4 sene oldu neredeyse.
aynen oyun eski ama baya sarıyor

Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
alıntı değildir diye bişey demedim sadece bilgi için yazdım botu biliyorum hani lf4 hilesi fln gelir belki envanter hilesi gibi ne iblyiim

botları daha bulunmuyor çok cabuk ban yiyorlar eskisi gibi deil

aynen oyun eski ama baya sarıyor
lf4-lazer-apis-uridium-kredi bunların hilesi olamaz olacağınıda sanmam uridium hilesi zaten asla olmaz davalık olur hile

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
lf4-lazer-apis-uridium-kredi bunların hilesi olamaz olacağınıda sanmam uridium hilesi zaten asla olmaz davalık olur hile
dostum deneye iblirler eskiden vardı böyle şeyler keşke araştırıp baksaydın davalık olcakları bişey yok dava olcaksa neden csgo da full hile var + battleye ?

Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
dostum deneye iblirler eskiden vardı böyle şeyler keşke araştırıp baksaydın davalık olcakları bişey yok dava olcaksa neden csgo da full hile var + battleye ?
Tostum davalığı tam bilmiyorum ama eskiden azar azar hile vardı lf4 falan ama o zamanlarda da darkorbit hileyi hemen tespit ediyorlar adamlar şimdi
darkorbitte uzaktan roket yada saldırıya korumalı bölgede ateş ediyorlar öyle bi hile varki bende aradım bulamadım. zaten sende darkorbit oynuyorsun bilirsin bunları chat engine den seprom bugu vardı yada yan pencereden o buglar vardı kalktı o seprom bugunu ben çarıma yaptım 1 yıl oldu hala duruyor girmiyorum oyuna milyonlarca seprom var lazerde

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bence Gelmez Çünkü Eski Bir Oyun Bu

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tostum davalığı tam bilmiyorum ama eskiden azar azar hile vardı lf4 falan ama o zamanlarda da darkorbit hileyi hemen tespit ediyorlar adamlar şimdi
darkorbitte uzaktan roket yada saldırıya korumalı bölgede ateş ediyorlar öyle bi hile varki bende aradım bulamadım. zaten sende darkorbit oynuyorsun bilirsin bunları chat engine den seprom bugu vardı yada yan pencereden o buglar vardı kalktı o seprom bugunu ben çarıma yaptım 1 yıl oldu hala duruyor girmiyorum oyuna milyonlarca seprom var lazerde
Doğrudur bro fazla hesap varsa verirken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...