Darling in the FranXX İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Darling-In-The-Franxx-2.jpg

Romantizm, aksiyon, uzay ve dram türlerinin bir araya geldiği bir hikayeden bahsediyoruz. Bu hikaye +13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için tasarlanmıştır. Üç manga serisi vardır ancak sadece bir sezon anime olarak çekilmiş ve devamı beklenmektedir.

Hikayemiz, insanların Koru adlı gezici şehirlerde yaşadığı uzak bir gelecekte geçiyor. İnsanlar iyi giderken birdenbire "Kyouryuu" adı verilen canavarlar ortaya çıkmıştır ve insanları korkutmuştur. Kyouryuu, çığlık atan canavar anlamına gelmektedir. İnsanlar nükleer silahlarla bir Kyouryuu öldürmeyi başarmışlar, ancak bunun bedeli çok ağır olmuştur. Yine de, kısa bir süre sonra daha fazla Kyouryuu ortaya çıkmıştır.

İnsanlar, Kyouryuu'larla savaşmak için FranXX adında iki pilot tarafından kontrol edilen robotlar üretmişlerdir. Bu robotlar uzaylı teknolojisine dayanıyor ve magma enerjisiyle çalışıyor. İki pilot, robotu kontrol etmek için birlikte çalışıyor.

Bu hikaye, hem romantik hem de dramatik unsurlar içeriyor. Aksiyon da yine hikayenin önemli bir parçası. İzleyici, karakterlerin robotlarla savaşırken nasıl birbirlerine yakınlaştıklarını izleyebilir. Ayrıca, insanların hayatta kalma mücadelesi de hikayenin merkezinde yer alıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Küçükken izleyip etkisinde baya kalmıştım sonradan ergen kitleyle çok dolmuştu bayadır aklıma gelmemişti zamanının güzel üzücü animelerinden ya

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
herkesin bana kötü izleme diyip karaladığı animedir ama izleminizi önerim hikayesi saçma gibi gelsede sonunda sizi duygulandırıcağına eminim
emeğine sağlık burada

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
herkesin bana kötü izleme diyip karaladığı animedir ama izleminizi önerim hikayesi saçma gibi gelsede sonunda sizi duygulandırıcağına eminim
emeğine sağlık burada
Kim ya onu diyenler :peepoRun:

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Uzay ve aksiyon türlerini bir araya getiren bir hikaye insanların hayatta kalma mücadelesi ile dramatik unsurları da içerdiği için oldukça heyecan verici olabilir ayrıca romantik unsurlar da hikayeye derinlik katabilir ve karakterlerin duygusal gelişimlerine odaklanılabilir üç manga serisi olması da hikayenin potansiyelini gösteriyor ve bir sezon anime olarak çekilmesiyle hayran kitlesini daha da arttırabilir ancak devamının bekleniyor olması bir dezavantaj gibi görüyorum ben çünkü izleyicilerin beklentileri yüksek olabilir ve devamının çekilmesi uzun sürebilir overall ilginç bir hikaye gibi görünüyor ve izleyicileri etkileyebilir diye yorumladım

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Çok güzel bir animeydi ama sonu üzdü

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
"Darling in the FranXX", duygusal bir hikayeye sahip, güzel animasyonlarla dolu bir anime serisidir. Seri, insan doğasını, cinsiyet rollerini ve aşkı ele alırken, aksiyon sahneleri de büyük bir özenle hazırlanmıştır. Bilimkurgu ve aksiyon tutkunları için özellikle ilgi çekici bir yapımdır bence.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Etkilemişti beni izlediğimde. Vay be kaç yıl geçmiş.

Üye
2 HİZMET YILI
Çok sıkıcı ve iğrenç bulduğum bir seridir asla ısınamadım sevenide anlamam bence boş ergenlerin pofpoflamasidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...