Days Gone İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Days Gone İnceleme

Days Gone, Bend Studio tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir açık dünya hayatta kalma aksiyon oyunudur. Oyun, Oregon'un yıkık şehirlerinde yaşayan Deacon St. John adlı bir motosiklet sürücüsünün hikayesini anlatıyor. Deacon, kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmak için mücadele ederken, geçmişinden gelen sırları da çözmeye çalışıyor.

Adsız tasarım (3).png

Oynanış

Days Gone, oynanış açısından oldukça tatmin edici bir oyundur. Oyuncular, Deacon'ın motosikletini kullanarak Oregon'un geniş dünyasını keşfedebilirler. Oyunda, Deacon'ın silahlarını, ekipmanlarını ve motosikletini yükseltmek için kullanılabilecek çeşitli kaynaklar da bulunur.

Oyun, oyuncuların hem açık dünyayı keşfetmeleri hem de hikayeyi takip etmeleri için çeşitli görevler sunar. Görevler, Deacon'ın geçmişini keşfetmesine, yeni silahlar ve ekipmanlar bulmasına veya sadece hayatta kalmak için mücadele etmesine yardımcı olur. Days Gone, ayrıca zorlu bir hayatta kalma sistemi sunar. Oyuncular, açlık, susuzluk ve hastalık gibi çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalırlar. Oyuncular, bu zorlukların üstesinden gelmek için dikkatli bir şekilde kaynak yönetimi yapmalıdırlar.

Hikâye

Days Gone'un hikayesi, Deacon St. John adlı bir motosiklet sürücüsünün hikayesini anlatıyor. Deacon, kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmak için mücadele ediyor. Deacon, geçmişinden gelen sırları da çözmeye çalışıyor. Days Gone'un hikayesi, oldukça ilgi çekici ve sürükleyici bir şekilde anlatılıyor. Oyuncular, Deacon'ın hikayesini takip ederken, kıyamet sonrası dünyanın zorluklarına da tanıklık ediyorlar.

Karakterler

Days Gone, oldukça iyi yazılmış karakterlere sahip bir oyundur. Deacon St. John, oldukça ilgi çekici ve sempatik bir karakterdir. Deacon'ın yanında yer alan diğer karakterler de oldukça iyi işlenmiştir.

Grafikler ve Ses

Days Gone, oldukça iyi grafiklere sahip bir oyundur. Oyunun Oregon'un yıkık şehirleri, oldukça gerçekçi ve etkileyici bir şekilde tasvir edilmiştir. Oyunun sesleri de oldukça iyidir. Oyunun müzikleri, oyunun atmosferini oldukça iyi yansıtmaktadır.

Days Gone, beklentileri aşan bir hayatta kalma aksiyon oyunudur. Oyun, oldukça tatmin edici bir oynanış, ilgi çekici bir hikaye ve iyi yazılmış karakterlere sahiptir. Days Gone, hayatta kalma oyunları sevenler için mutlaka denenmesi gereken bir oyundur.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
olm oyun çok güzel gözüküyorlan heyecanlı gibi

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyun gerek grafik motoru gerek oynanış kalitesiyle mükemmel lakin,
Bu oyunları kaçak indirip oynamak ne kadar mantıklı bilemem diğer farklı bir konunuzda başka bir oyun 40 dolardı buda 50$ sayılır günümüz şartlarında asgari ücretle çalışan birisi nasıl alsın ki,
Steam dövize geçmekle trde büyük kayıplar verecek gibi duruyor bu oyunları oynayanamak hayal kırıklığı gibi

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bunu arkadaşım tl iken almıştı ve acayip iyiydi ben ondan izlemiştim kesinlikle herhangi bir fırsatta öneririm alınmasını

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
çok zor oynanıyor ps5 ile oynadım

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İlk 10 saat gerçekten çok keyifli ama ondan sonrasında oyundaki bizi dinç tutan gerilim olayı tamamen bitiyor ve oyun aşırı monotonlaşıyor. Hikayesi gereksiz uzun ve daha oyunun 1. saatinden sonunda ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz. Yapımcı firma da bunu farketti ki zaten 2. oyunu gelmedi yapımın. Tavsiye etmem.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kendi dalında ilk 3 de yer alır bence parasını hakeden bi yapım ama indirimde alınır artık hal böyleyken

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunu 4 defa bitirmiş biri olarak bu oyunun herhangi kötü yanı yok adamlar çok şey düşünmüş ve başarılı ödülde almıştı sanırım

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
Sanirim ödül alan bir oyundu , gercekten tavsiye ederim yeni baslayanlar icin ozellikle bayagi heycan verici bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Cidden bu incelemeyi okuduktan sonra oynamayı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyunu seviyorum güzel oyun ama yürüme koşma simulasyonu biraz

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
days gone güzel oyun fakat sonrasında sarmamaya başlıyo ama bitirmiştim, motor sürüşü çoook iyi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
zombi oyunları baya iyi oluyor başarılı oyun bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok güzel oyun da hiç oynama fırsatım olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çoğu oynayan pek sevmemişti benim çok ilgimi çekmişti zam gelmeden alsaydım keşke

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Steam kütüphanemde 1 yılı aşkın süredir bekleyen bir oyun ne zaman başlamak istesem şimdi onu mu oynacam diyip vazgeçiyorum. Yaşlandım galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...