DC hesabım çalındı acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba gece yorgunluğu ve dargınlığı mı demeli bilmiyorum linkte tıkladım ve hesabım gitti daha doğrusu indirdim linki öyle oldu sornasında dc den attı ve bir daha giremedim main heasbımdı önemli şeyler var içinde mail de değişiklmiş sanırım maile ulaşamadım telefonuma da kod gelmedi lütfen yardımcı olur musunuz

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Discord'a ticket açmayı deneyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
discorda ticket aç ama pekte olumlu bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum en fazla sana hesabını silebiliriz derler

Vayne R Q AA
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Discorda ticket açmalısın. Çok büyük geçmiş olsun. Önlem almakta fayda var.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
discord desteğe başvur hesabın ile ilgili sorular soracaklar onları cevapla eğer yeterince bilgiyi hatırlıyor olursan hesabını alabilme şansın var

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aga aynısı banada oldu bir emoji ve sunucu attılar tıkladım hesap gitti1 hafta bekle
telefondan kod gelcek gir hesaba sil ben öle yaptım

Üye
2 HİZMET YILI
Discordun yardım kısmına mail atabilirsin çok güzel yardımcı oluyorlar. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
usta cookie ile çar vuruyorlar keşke yapmasaydın tek discord değil gmail felanda düşmüş olabilir çoğu şeyin şifresini sıfırla cok geçmeden

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ticker aç knk ya da doğrulama yapmasan zor gibi görünüyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
usta cookie ile çar vuruyorlar keşke yapmasaydın tek discord değil gmail felanda düşmüş olabilir çoğu şeyin şifresini sıfırla cok geçmeden
ustam herifler çok hızlı davrandı ama allahtan mailimin 2 aşamalı korumasını açmışım yoksa o da gidecekti son anda değiştirdim her şeyini
Post automatically merged:

aga aynısı banada oldu bir emoji ve sunucu attılar tıkladım hesap gitti1 hafta bekle
telefondan kod gelcek gir hesaba sil ben öle yaptım
agam şifremi unuttum diyip mailime kod göndermeye çalıştım çocuklar hemen maili değiştirmiş telefona kod gönderttirdim yok yine gelmedi sms falan discorda ticket açtım ama pek de olumlu dönüş olmuyormuş araştırdığım kadarıyla

discorda ticket aç ama pekte olumlu bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum en fazla sana hesabını silebiliriz derler
açtım ticketi ama dediğin gibi sanırım en fazla hesabı siliyorlarmış ilk hesabımdı bir an dalgınlığıma geldi gerçekten dalgasını geçerdik başımıza geldi...

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ustam herifler çok hızlı davrandı ama allahtan mailimin 2 aşamalı korumasını açmışım yoksa o da gidecekti son anda değiştirdim her şeyini

agam şifremi unuttum diyip mailime kod göndermeye çalıştım çocuklar hemen maili değiştirmiş telefona kod gönderttirdim yok yine gelmedi sms falan discorda ticket açtım ama pek de olumlu dönüş olmuyormuş araştırdığım kadarıyla

açtım ticketi ama dediğin gibi sanırım en fazla hesabı siliyorlarmış ilk hesabımdı bir an dalgınlığıma geldi gerçekten dalgasını geçerdik başımıza geldi...
geçmiş olsun hocam hesabı silin bence direk özeliniz başkasının elinde daha fazla durmasın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam Discord'a ticket gönderip durumu anlatıp isteyebilecekleri şeyler olan hesapta kullanılan ilk ve daha sonra kullanılmış mailler telefon numaraları vs. ileterek geri almayı deneyebilirsiniz hesabı geri almayı talep ettiğinizi eğer veremeyeceklerse tekrardan hesabı silmelerini talep ettiğini söyleyin bilgileriniz başkalarının elinde kalırsa diğer insanlara karşı kullanılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Dc ye mail at ilk eposta veya kredi kartı bilgilerin hakkında soru sorucaklar onları cevaplayıp arkadaşlarından birisinin nickini ve etiketini soruyorlardı hala soruyorlar mı bilmiyorum ama ticekt at

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Discorda ticket açmalısın

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu tarz durumlara karsı 2AD olmalı hesaplarda hesabını Maalesef alamazsın diye biliyorum Ticket aça bilirsin DC ye şansını dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...