DC hileler neden kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar sitede bazı DC hileler udc olarak hala forumda geziyor, yöneticiler bunun farkında mı bilmiyorum fakat kullanıcılar DC olduğunu söylediği halde hileler hala aktif durumda hilenin başlığı altında bunu söylediğimiz halde kapanmıyor belli başlık açarak yöneticilerin bu durumun farkına varmasıni sağlayabiliriz diye düşündüm,sisin düşünceleriniz neler ? Bilerek mi müdahale edilmiyor?

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar sitede bazı DC hileler udc olarak hala forumda geziyor, yöneticiler bunun farkında mı bilmiyorum fakat kullanıcılar DC olduğunu söylediği halde hileler hala aktif durumda hilenin başlığı altında bunu söylediğimiz halde kapanmıyor belli başlık açarak yöneticilerin bu durumun farkına varmasıni sağlayabiliriz diye düşündüm,sisin düşünceleriniz neler ? Bilerek mi müdahale edilmiyor?
yetkililer görmüyor ve içeriği atlıyorlarsa kalkması için raporlayın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Raporlarsanız ilgileniceklerini düşünüyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/cheats/ Burası dışında hilelerin dd mi ud olduğunu kontrol etmeyiz konu sahibine iletirsiniz veya konusunu raporlarsınız konu sahibi ile iletişime geçeriz. Eğer kendi hilelerimiz diyorsan bazen gecikmeli olabilir ancak kapatıyoruz sorun olduğu zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...