Dc Mik Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kulaklığım Miracle-X5 - Dc de konuştuğumda ses gidip geliyor kesilmeler oluyor sorunun çözümünü baya araştırdım ama bir şey bulamadım normal lolün sesli sohbetinden konuşunca böyle bir sorunla karşılaşmıyorum sesim güzel ve kesintisiz gidiyor. lütfen çözümünü bilenler yazsın!
(Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer discordda çok fazla sunucuya katıldıysan discorda çok fazla yük biniyor olabilir ben bu şekilde çözmüştüm, lazım olmayan sunuculardan çıkmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
compatibility always the main problems to you hardware. or you use more than one.

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum Aynı Sorun Bendede Vardı Karşının Sesi Bana Geliyor Benim Sesim Gitmiyordu Yada Gidip Geliordu Sesler Sürekli Bu Sorunu Draverları Güncelleyerek %100 Halledersin Öncekikle Bilgisayarın Markasını Yazıorsun Aramaya Draver Diorsun Yanına Sonrasında Bilgisayarının Orjinal Draver Sitesinden Herşeyi Güncelliyorsun Tekrar Başlattığın Zaman Düzelmiş Olur ;)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği gibi kesinlikle driver güncellemesi yap ve sunucunun nerede açıldığına dikkat et dostum. Sunucu farklı bi bölgede açılmışsa bu tür ses problemleri olabiliyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Take a look at the drives if they are up-to-date, if they are not updated to see if they resolve if they don't, take a look at youtube, there is always someone explaining how to solve this type of problem or you can see on some sites too in case you can't find anything on youtube.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum Aynı Sorun Bendede Vardı Karşının Sesi Bana Geliyor Benim Sesim Gitmiyordu Yada Gidip Geliordu Sesler Sürekli Bu Sorunu Draverları Güncelleyerek %100 Halledersin Öncekikle Bilgisayarın Markasını Yazıorsun Aramaya Draver Diorsun Yanına Sonrasında Bilgisayarının Orjinal Draver Sitesinden Herşeyi Güncelliyorsun Tekrar Başlattığın Zaman Düzelmiş Olur ;)
draverlar ı güncelledim herşey güncel aynı sorumgene devam ediyor
Aygıt yöneticisinden driverları güncelle!
evet güncelledm yani zaten hepsi güncelmiş gene devam ediyor aynı sorun
Arkadaşların dediği gibi kesinlikle driver güncellemesi yap ve sunucunun nerede açıldığına dikkat et dostum. Sunucu farklı bi bölgede açılmışsa bu tür ses problemleri olabiliyor.
draverlar güncel fakat bölgeye nasıl bakacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun ?
Take a look at the drives if they are up-to-date, if they are not updated to see if they resolve if they don't, take a look at youtube, there is always someone explaining how to solve this type of problem or you can see on some sites too in case you can't find anything on youtube.
ty

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
draverlar ı güncelledim herşey güncel aynı sorumgene devam ediyor

evet güncelledm yani zaten hepsi güncelmiş gene devam ediyor aynı sorun

draverlar güncel fakat bölgeye nasıl bakacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun ?

ty
Sunucu ayarlarına sağ tık yapıp ayarlara gelirsen orada görürsün hangi bölge de olduğunu dostum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çözümü ben aygıt yöneticisinden mikrofonu bularak ordan driveri güncelleyerek çözmüştüm belki işine yarar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Update device manager drivers! If it doesn't work, do a search on youtube, you sure should find out why I already had the same problem, I looked on some sites and saw some videos on youtube and I managed to solve my problem and I was happy with life.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Miracle-X5 driver güncelliğini kontrol et discord'da ki microfonu kontrol et brom kendi sitesinde driverının olması lazım rampage miracle-x5 in

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Discordun ses ayarlarına girerek giriş hassasiyetini değiştirmeni rica edeceğim.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kulaklığın çok sağlam sıkıntısı olduğunu sanmıyorum bazen discord hata verebiliyor ses ayarlarını kontrol etmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
discordu silip tekrar yüklersen düzelebilir belki

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
dirver larını guncellemelısın dostum duzelıcek emınım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...