draverlar ı güncelledim herşey güncel aynı sorumgene devam ediyorDostum Aynı Sorun Bendede Vardı Karşının Sesi Bana Geliyor Benim Sesim Gitmiyordu Yada Gidip Geliordu Sesler Sürekli Bu Sorunu Draverları Güncelleyerek %100 Halledersin Öncekikle Bilgisayarın Markasını Yazıorsun Aramaya Draver Diorsun Yanına Sonrasında Bilgisayarının Orjinal Draver Sitesinden Herşeyi Güncelliyorsun Tekrar Başlattığın Zaman Düzelmiş Olur
evet güncelledm yani zaten hepsi güncelmiş gene devam ediyor aynı sorunAygıt yöneticisinden driverları güncelle!
draverlar güncel fakat bölgeye nasıl bakacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun ?Arkadaşların dediği gibi kesinlikle driver güncellemesi yap ve sunucunun nerede açıldığına dikkat et dostum. Sunucu farklı bi bölgede açılmışsa bu tür ses problemleri olabiliyor.
tyTake a look at the drives if they are up-to-date, if they are not updated to see if they resolve if they don't, take a look at youtube, there is always someone explaining how to solve this type of problem or you can see on some sites too in case you can't find anything on youtube.
Sunucu ayarlarına sağ tık yapıp ayarlara gelirsen orada görürsün hangi bölge de olduğunu dostum.draverlar ı güncelledim herşey güncel aynı sorumgene devam ediyor
evet güncelledm yani zaten hepsi güncelmiş gene devam ediyor aynı sorun
draverlar güncel fakat bölgeye nasıl bakacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun ?
ty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?