Çözüldü DControl hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dcontrol ıle defender uygulamamı kapatmak ıstıyorum fakat dcontrolu acınca "dosya virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden hatası" bunu verıyor ve dosyayı sılıyor kafayı yemek uzereyım mıcrasoftun aklını her ne ıse yardım edebılecek varmı gercekten bu sorunu cozebılen varsa teşekkur edrım

Çözüm
beyler defendiri kapattığınız halde halen aynı sorun varsa diğer bir defender var kimse fazla bilmiyor ismide antimalware service executable

1.secenekRegedit üzerinden DisableAntiSpyware değerini 1 yaparak kapatabilirsiniz.
2secenek
2. seçenekte HKEY_LOCAL_MACHINE ➡ SOFTWARE ➡ Policies ➡ Microsoft ➡ Windows Defender
Deyip yeni dword(32) değeri DisableAntiSpyware adında oluşturun değeri 1 yapın.
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
kankam allah ıcın şakamısın
hayır değilim. microsoft defender'a girip güvenlik duvarını kapatmalısın. ordaki seçeneklerde gördüğün her korumayı kapatıp dcontrol'ü öyle çalıştır. aktif olarak kullandığım programda yardımcı olmaya çalışıyorum bana şaka mısın diye yorum yapıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hayır değilim. microsoft defender'a girip güvenlik duvarını kapatmalısın. ordaki seçeneklerde gördüğün her korumayı kapatıp dcontrol'ü öyle çalıştır. aktif olarak kullandığım programda yardımcı olmaya çalışıyorum bana şaka mısın diye yorum yapıyorsun.
reis onları yaptım zaten fakat anlık korumayı kapata bastıgım gıbı saliseler icinde tekrardan aktıf hale gelıyor bi bendemi boyle oluyor

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
beyler defendiri kapattığınız halde halen aynı sorun varsa diğer bir defender var kimse fazla bilmiyor ismide antimalware service executable

1.secenekRegedit üzerinden DisableAntiSpyware değerini 1 yaparak kapatabilirsiniz.
2secenek
2. seçenekte HKEY_LOCAL_MACHINE ➡ SOFTWARE ➡ Policies ➡ Microsoft ➡ Windows Defender
Deyip yeni dword(32) değeri DisableAntiSpyware adında oluşturun değeri 1 yapın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...