Satıyorum 🔥DDoS Attacker🔥 - ☠ //TCP UDP// ☠ - 😈1000 Socket 1000 Thread Garanti!😈

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar,

Üç sene kodlamış olduğum bir DDoS Attacker'i tekrardan hayata döndürdüm ve testleri sağladım. Kodlama amacım Türk'ler hakkında kötüleme yapan Fivem sunucularına saldırmaktı! Başarılı da oldu.

Geçtiğimiz günlerde tekrar bu projeyi hayata geri döndürerek gerekli düzenlemeleri sağladım. Videoyu aşağıya bırakıyorum.

Kullanım ./Dosya IP Port Socket Thread Saniye şeklindedir.

Youtube videosunun açıklamasına engel yada ihtar yememesi adına test amaçlı olduğu yazılıp video da test amaçlı şeklinde belirtilmiştir.

Minecraft sunucuları için ayrı bir dosya vereceğim bu sayede MC sunucularında anti bot koruması olmayan her sunucuya da saldırabileceksiniz! (Şuanlık BATIHOST İçin Tüm Sunuculara Saldırıyor!)

Önemli olan tek konu satın aldığınız VDS yada VPS'in UPLOAD kısmında bir engelleme kısıtlama olmaması ve paket gönderimi başladığı anda sizi kısıtlamamasıdır!

Discord: CemoJR
Eski Discord Kullanıcı Adı: Cemo#6622

İyi Forumlar Dilerim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fiyat nedir hocam

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
lolde işe yarar mı mesela karşı oyuncuyu oyundan düşürdüğümde kaç saniye veya dakika giremez oyuna

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pubg mobile sunucularına vuruyor mu denendi mi hiç

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Fivem ve MC sunucularında test edildi. Sunucu türü ve koruma durumuna göre değişebilir. Fiyat 20$ ömür boyu kullanım.