Seçkin Üye
Oyunun çok güzel optimizasyon sistemi var. Denemekten zarar gelmez sonuçta beğenmediğin veya kasan oyunu iade edebiliyorsun.alsam bile kasar pc
benim laptop kötü değil açar ama ısınma problemi falan olduğu için dedim yoksa sistemi iyiOyunun çok güzel optimizasyon sistemi var. Denemekten zarar gelmez sonuçta beğenmediğin veya kasan oyunu iade edebiliyorsun.
kardeş konuyu okudunmu senoyunun şuan ki fiyatı kaç ona göre indircem steami
kardeş konuyu okudunmu sen
orada yazıyor kanka 12 tl flnooyun gayet eğlenceli almanızı tavsiye ederim steam de 68tl civarındaydı 1 ay önce şimdi?
oynamak istiyodum oyunu pahalı geldidi şimdi indirim olduğunu gördüm sayende eyw aga yararlı konuBu oyun geliştiricileri tarafından 21.06.2020 Tarihine kadar ücretsiz yapıldı, bu tarihe kadar bir kuruş ödemeden oynayabilirsiniz.
Dead by Daylight, bir oyuncunun vahşi Katil rolünü üstlendiği ve diğer dört oyuncunun Hayatta Kalma olarak oynadığı, Katil'den kaçmaya ve yakalanıp öldürülmekten kaçınmaya çalıştığı çok oyunculu (4vs1) bir korku oyunudur.
Ekli dosyayı görüntüle 46338
Ekli dosyayı görüntüle 46334
Ekli dosyayı görüntüle 46336
Ekli dosyayı görüntüle 46335
Ekli dosyayı görüntüle 46337
Diğer pack'lerde de indirim var mı ?oynamak istiyodum oyunu pahalı geldidi şimdi indirim olduğunu gördüm sayende eyw aga yararlı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?