İnceleme Dead Cells İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
screen_fb.jpg

Elveda Metroidvania, merhaba Roguevania! Dead Cells, Motion Twin tarafından geliştirilen, oyuncuların kalbini fetheden bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Oyun, bir hücreden başlayarak yükseldiğiniz, yeniden dirildiğiniz ve düşmanlara karşı mücadele ettiğiniz değişken ve canlı bir dünyada geçiyor.

Dead Cells'in en büyük özelliği, roguelike elementleriyle harmanlanan yüksek tempolu bir savaş sistemi sunmasıdır. Oyunda, kılıç, yay, bomba, kalkan gibi farklı silahlar kullanarak düşmanlarla savaşırken bir yandan da platform ögelerini ustaca kullanarak ilerliyorsunuz. Düşmanlarınızı yenerek yeni silahlar ve güçlendirmeler kazanarak daha güçlü hale geliyorsunuz. Ancak ölürseniz, tüm ilerlemeniz kayboluyor ve yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Dead Cells'in görsel tasarımı ve müzikleri de oldukça etkileyici. Oyun, el çizimi animasyonları, canlı renk paleti ve atmosferik müzikleriyle tam bir görsel şölen sunuyor.

Özetle, Dead Cells, her seferinde farklı bir deneyim sunan ve yüksek tempolu bir savaş sistemiyle dolu eğlenceli bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Oyun, roguelike oyunlara ilgi duyanlar için kesinlikle tavsiye edilir.

Steam İndirimsiz Fiyatı: 179,99 TL
Steam 23.03.2023'e Kadar Geçerli Fiyatı:
89,99 TL (%50 İndirim)

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu tarz 2d aksiyon oyunlarını sevmeme rağmen youtube dan tüm oyunu izletmişti bana eğlenceli oyun

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
izledim zaten çok geç oldu bu indirim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu tarz oyunları sevmiyorum bir şans versemmi bilemedim önerirmisiniz yoksa benzer başka bir oyun öneriniz var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öldükten sonra baştan başlama kanserliği olan ama bağamlılık yapan bir oyun bu inceleme oyunun özeti olmuş

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu oyun harika görünüyor! Roguelike ve aksiyon-rol yapma öğelerinin harmanlanması çok ilginç. Denemek için sabırsızlanıyorum!

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Solo q beklerken oynuyordum genellikle bi yerden sonra bağımlılık yapıyor çok güzel ve vakit geçirmelik bir oyun

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bu tarz hafif animeyi hafif de çizgi romanı andıran oyunlardan nefret ediyorum inceleme güzel ama oyun güzel değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...