İnceleme Dead Island 2 İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
EGS_DeadIsland2_DeepSilverDambusterStudios_S1_2560x1440-fdc688ce46680914ee3c4a7949ce8a67

Dead Island 2, Deep Silver tarafından geliştirilen ve henüz piyasaya sürülmeyen bir açık dünya hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, zombi salgınının Kaliforniya'da patlak vermesiyle başlar ve oyuncuların Kaliforniya'nın farklı bölgelerinde hayatta kalmaya çalışmalarını gerektirir.

Oyuncular, beş farklı karakterden birini seçebilirler ve oyun boyunca çeşitli görevleri tamamlarlar. Oyunda, oyuncuların çeşitli silahlar, araçlar ve eşyalar kullanarak zombilere karşı mücadele etmeleri gerekmektedir.

Dead Island 2, önceki oyuna göre daha güncellenmiş grafikler ve daha hızlı ve aksiyon dolu bir oynanış sunar. Oyun, açık dünya yapısı, zombi çeşitliliği ve çok oyunculu özellikleri ile öne çıkar.

Oyuncular, oyun boyunca diğer oyuncularla işbirliği yaparak veya karşı takımlarla rekabet ederek mücadele edebilirler. Ayrıca, oyuncular, bir karakter seçimini özelleştirebilir ve özelliklerini ve yeteneklerini geliştirebilir.

Piyasaya sürülme tarihi: 21 Nisan 2023 olacak.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İki üç arkadaş toplayıp bir kaç saat oynamalık bir oyun gibi durmuyor mu?

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dediğim gibi Dead island Dying Light özentisi bi oyun ama zevkler ve renkler tartisilmaz Oyun bu zevk alarak oynicaksın incelemede cok güzel olmus puding hocam her ayrıntısına girmiş eline emegine sağlık Dying light 2 İle fazla benzeşme gördüm ama bide Dying Light 2 İncelemesi varsa paylasirmisin ?

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
epic games ön sipariş 570 tl steamde 2000 tl olur çıktığında :(

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kaç gayme olacak acaba

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyunun çıkış tarihine de bir karar veremediler, bir ertele çek karar verin be kardeşim...
İlk Dead İsland oyununu oynamamış olmama ve Dying Light'ın sadece ilk oyununu 5-6 saat oynayıp bırakmış olmama rağmen bu oyuna tüm Dying Light'lardan daha heyecanlıyım ve daha çok zevk alacağımı düşünüyorum. Umarım güzel çıkar da oynarız.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dying Light yapımcıları bir tık dy2 den bazı şeyleri çalmışlar gibi ama güzel çalmışlar yerinde olmuş şahsi fikrim dy 1 gibi oyun olmuş ısırılma tekme mutasyon geçirip özellikler zaten dy2 hikayesi gibi silahlar ve dinamikler hoş hikaye dy 1 gibi olur diye düşünüyorum şehirde insanları kurtarmak gibi hedefimiz olur diye tahmin ediyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Özellikle açık dünya yapısı ve çeşitli zombi türleriyle oyunun zorlu bir deneyim sunacağına inanıyorum oyuncuların beş farklı karakter arasından seçim yapabilmeleri ve karakterlerini özelleştirebilmeleri oyunun daha kişisel bir deneyim sunacağına işaret ediyor ayrıca oyunun çok oyunculu özellikleri de benim için oldukça ilgi çekici

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Zevkli oyuna benziyo ama çok hikaye odaklı değil gibi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok pahalı bir oyun olmasa güzel aslın da da işte hayat be dostlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk oyununda çok zevk almıştım. ***** düşerse şansımı deneyeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun güzele benziyor almak isteyipte alamadığım oyun 😅

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dying light ve dead ısland benim gözümde aynı gibi o yüzden pek sevemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...