Hocam ilk öncelikle geçmiş olsun dileklerimi eksik etmeyeyim ben de onun dışında heyet raporu vermeyebilirler ama okulunda ki müdür veya yardımcısıyla iletişime geçersen onlar sorunu çözer sonuçta hayati bir mesele budedem bugün kalp krizi geçirmiş benimde memlekete gitmesi gerek bende lise öğrencisiyim sınıfta kalırım diye korkuyorum sizce heyet raporu alabilir miyim
Knk Allah yardım etsindedem bugün kalp krizi geçirmiş benimde memlekete gitmesi gerek bende lise öğrencisiyim sınıfta kalırım diye korkuyorum sizce heyet raporu alabilir miyim
Öncelikle dedene geçmiş olsun, bizim lisede aile büyüğüyle konuşturup bir şekilde hallediliyordu, faaliyet veya özürlü olarak geçiriyorlardı. Aile büyüğünle görüştürme şansın varsa öyle yap, diğer türlü sana herhangi bir rapor vermezler.dedem bugün kalp krizi geçirmiş benimde memlekete gitmesi gerek bende lise öğrencisiyim sınıfta kalırım diye korkuyorum sizce heyet raporu alabilir miyim
Heyet raporu almak için genellikle öğrencinin belirli bir sebep nedeniyle devamsızlık yapması ve bunun belgelenmesi gerekir. Bu nedenle, öncelikle okulunuzun devamsızlık ve rapor alma politikalarını incelemenizi öneririm.dedem bugün kalp krizi geçirmiş benimde memlekete gitmesi gerek bende lise öğrencisiyim sınıfta kalırım diye korkuyorum sizce heyet raporu alabilir miyim