dedem kalp krizi geçirmiş benimde mardine gitmeliyim heyet raporu verirler mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
dedem bugün kalp krizi geçirmiş benimde memlekete gitmesi gerek bende lise öğrencisiyim sınıfta kalırım diye korkuyorum sizce heyet raporu alabilir miyim

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum okulun ile konuş. Ailevi bir konu ve vefat söz konusu. Merak etme çözüm bulurlar. Başınız sağolsun.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam maalesef vericeklerini düşünmüyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dedem bugün kalp krizi geçirmiş benimde memlekete gitmesi gerek bende lise öğrencisiyim sınıfta kalırım diye korkuyorum sizce heyet raporu alabilir miyim
Hocam ilk öncelikle geçmiş olsun dileklerimi eksik etmeyeyim ben de onun dışında heyet raporu vermeyebilirler ama okulunda ki müdür veya yardımcısıyla iletişime geçersen onlar sorunu çözer sonuçta hayati bir mesele bu

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ben olsam direkt okul yönetimine giderdim ancak müdürün de çok katı olmaması gerekiyor seni faaliyette göstermek için.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Benimde abim ölmüştü okuldaydım benimki özel okuldu ama ben 1 hafta okula gitmediğim halde geldi girilmişti . idare ile konuş ben öyle hallettim .

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Okul yönetimiyle konuş büyük ihtimal yardımcı olurlar

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum. okulun müdürü ile iletişime geç veya ailen gelip izin yazdırabilirler sana müdür yardımcısı ile falan görüşüp.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Rapor için şansını dene alamazsan ama idare ile konuşup her türlü çözersin yapıcı davranırlar diye düşünüyorum

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kardesim git müdür yardımcısıyla konus mutlaka yardım ederler

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Herkese çok teşekkür ederim yaırn konuşacağım müdür yardımcısıyla

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Allah yardımcınız olsun. çok geçmiş olsun umarım deden sağlığına kavuşur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
okulun idari bölümüne durumunu belirtirsen yardımcı olurlar akrabalarımdan birisinden biliyorum eğitimci kendisi bu konularda devlet veya özel eğitim kurumları fark etmeksizin öğrencinin yanında oluyorlar

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle dedene geçmiş olsun, bizim lisede aile büyüğüyle konuşturup bir şekilde hallediliyordu, faaliyet veya özürlü olarak geçiriyorlardı. Aile büyüğünle görüştürme şansın varsa öyle yap, diğer türlü sana herhangi bir rapor vermezler.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Heyet raporu almak için genellikle öğrencinin belirli bir sebep nedeniyle devamsızlık yapması ve bunun belgelenmesi gerekir. Bu nedenle, öncelikle okulunuzun devamsızlık ve rapor alma politikalarını incelemenizi öneririm.

Eğer öğrencilerin aile üyelerinin sağlık sorunları nedeniyle heyet raporu almasına izin veriliyorsa, size rapor almanız için gereken belgeleri ve işlemleri söyleyeceklerdir. Ancak, her okulun bu konuda farklı bir politikası olabileceği için bu konuda okul yetkilileri ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Ayrıca, okulunuzun rehberlik servisine ya da müdür yardımcınıza başvurarak da konu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlık sorunları nedeniyle ailenizin yanında olmanızın önemli olduğunu belirterek, okul yetkilileri ile açık ve dürüst bir iletişim kurmanızı öneririm.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun başın sağolsun müdür yardımcısıyla görüşmen gerekir onlar gereken prosedürü uygularlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...