Deep web ve Dark wep hacklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Anonymous, Çocuk P*rnosu ile Savaşmak İçin Deep Web'i Çökertti!
Ünlü hacker grubu Anonymous, geçtiğimiz günlerde çocuk p*rnosu ile ilişkilerindirilen sitelere hosting hizmeti sunan bir firmaya büyük bir darbe vurdu. Paylaşılan bilgilere göre Freedon Hosting II adı verilen bu hosting firması deep web ya da dark web olarak tanımlanan karanlık internet (ya da derin internet) üzerindeki sitelerin yüzde 20'lik bölümünün yayın yapmasını sağlıyordu. Sadece Tor ağı üzerinden erişilebilen bu sitelerin büyük bölümü çocuk p*rnosu ağırlıkta olmak üzere birçok illegal içeriğe yer veriyordu. Anonymous hackerları Freedon Hosting II'nin bütün veritabanını ele geçirmeyi başardı ve firmanın hizmet verdiği bütün internet sitelerine kendi mesajlarını yerleştirdi. Daha sonradan bir kısmı Tor ağındaki farklı bir site üzerinde paylaşılan çalınan verilerin 380.000 kullanıcının e-posta bilgilerini içerdiği de bildiriliyor.
rev-anon-2.jpg
Eylemi gerçekleştiren Anonymous'a bağlı hacker grubu bu eylemlerinin sebebini çocuk p*rnosuna sıfır toleransları omasına bağlıyor. Ayrıca Freedon Hosting II'nin hosting maliyetlerini karşılamak amacıyla birçok dolandırıcılık amaçlı site işlettiği ve bu sitelerin de hacklenen siteler arasında yer aldığı iddia edilmekte.
1463816222791.jpg
Anonymous hackerları Freedon Hosting II sunucuları üzerinde depolanan dosyaların yarısından fazlasının çocuk p*rnosu ile ilgili dosyalar olduğunu raporluyor. Saldırıyı gerçekleştiren hackerlardan bir tanesi yaptığı röportajda bu saldırının ilk hack saldırısı olduğunu ve Freedon Hosting II firmasını hacklemenin ilk amacı olmadığını söylemekte. Fakat çocuk p*rnosuyla ilgili çok sayıda içerik karşısına çıkınca böyle bir karar alarak Freedon Hosting II'i devirmeyi tercih etmiş.
-ALINTI-

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Deep web = Dark web 2 sini ayrı tanıtmaya çalışma amk

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Deep web belirli bir site değil, ülkelerin kullandığı website süzgecinden geçmiyen sitelerin geneline denir. Yani bu adamlar neyi hacklemiş , bunun içindeki bir kaç siteyi ee? Ben şimdi googlenin altyapısı sunduğu bir siteye index basınca googleyi hacklemiş mi oluyorum. Saçma konu,saçma bilgi

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben enumuys şimdi sizlere deep webi nasıl heyklediğimi göstericem fkfnbf

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben enumuys şimdi sizlere deep webi nasıl heyklediğimi göstericem fkfnbf

Gördüğünüz gibi evinizde lanet olası bir babaanneniz var ise deep web'i hekleyemiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...