Değer bulmak için yardıma ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
1685359359782.png

Cheat engine dump yaptıktan sonra playera ait bütün fonksiyonları alabilidim ama şöyle bir sorun var. Kalecinin hitbox değerine ulaşamıyorum ne yapmalıyım, Type kısmında double float byte gibi şeyler yazarken değere erişim sağlayabileceğim kalecinin type kısmına pointer or nested structure yazıyor bu type ile daha önceden karşılaşmamıştım ne yapmalıyım değiştirmek için bunun hakkında bir bilginiz varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Cheat Engine penceresinin üst kısmının yakınındaki "Value" (Değer) metin kutusuna tercih ettiğin duruma atanan sayıyı yaz ve ardından First Scan (İlk Tarama) butonuna tıkla. Örneğin ekranda hacklemeye çalıştığın eşyanın değeri 20 ise "Value" (Değer) metin kutusuna 20 yazman gerekir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tam bilmiyorum ama çalıştığın eşyanın değeri ve metin kutusuna aynı değeri vermen gerekiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Cheat Engine penceresinin üst kısmının yakınındaki "Value" (Değer) metin kutusuna tercih ettiğin duruma atanan sayıyı yaz ve ardından First Scan (İlk Tarama) butonuna tıkla. Örneğin ekranda hacklemeye çalıştığın eşyanın değeri 20 ise "Value" (Değer) metin kutusuna 20 yazman gerekir sonra tekrardan 2. kez yapcan ve doğru olani bulacaksin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 92025

Cheat engine dump yaptıktan sonra playera ait bütün fonksiyonları alabilidim ama şöyle bir sorun var. Kalecinin hitbox değerine ulaşamıyorum ne yapmalıyım, Type kısmında double float byte gibi şeyler yazarken değere erişim sağlayabileceğim kalecinin type kısmına pointer or nested structure yazıyor bu type ile daha önceden karşılaşmamıştım ne yapmalıyım değiştirmek için bunun hakkında bir bilginiz varmı?
dxdiag a gir oradan bak

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
neyse konuyu kapatabiliriz, halettim.
Post automatically merged:

Cheat Engine penceresinin üst kısmının yakınındaki "Value" (Değer) metin kutusuna tercih ettiğin duruma atanan sayıyı yaz ve ardından First Scan (İlk Tarama) butonuna tıkla. Örneğin ekranda hacklemeye çalıştığın eşyanın değeri 20 ise "Value" (Değer) metin kutusuna 20 yazman gerekir.
Dostum ben diyorum konya sen diyorsun kenya allahın aşkına ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...