Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuan bitcoine yatırım yapılmaz bence kardeşim alıcaksan 0.05 kuruşluk bitcoinler var onlardan alırsan 1 ay belki 2 aya ucacaklarını paranı 5e 6ya katlayacağını düşünüyorrum bu benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir
ağustos ayında büyük bir düşme bekliyorum, 633 bin tl ye kadar düşme görüyorum ama sonrasında ekim ayında 776 bin tl ye kadar çıkacak şeklinde ama şuanda alırsan bakıldığında ufakta olsa zarar etmiş olacaksın ondan dolayı alt coinlere bakmalısın ama 2022 yılında büyük bir patlama yapacak 900 bin tl civarında olacağını tahmin ediyorum bununla ilgili yakında konu açacağım
Tahminlerim kısa şöyle diyim :
ocak,şubat ve haziran 2022 de +900 bin üzeri olacak
nisan ve ekim 2022 de 700 bin e kadar düşecek
2023 yılın ilk 4 ayında %100 artış olacak
2024 yılında 1 milyon üstü olacak
Öncelikle yatırım tavsiyesi vermek kesinlikle YASAKTIR. Yani kimseden yatırım tavsiyesi istemeyin ve kimseye yatırım tavsiyesi vermeyin, ayrıca yatırım tavsiyesi veren kimseye de güvenmeyin.
kardeşim yatırım tavsiyesi kimseden alma hepsi dolandırıcı inan yatırım tavsiyesi verenlerin bu işe gireceksen kendi bilginli gir girilir mi diyerek girmekle hata ediyon bir kere