Üye
Eskiden beri golden cinsi köpek istiyorum hem yavruyken hem de büyüyünce çok tatlı oluyorlar. Bu sene içerisinde sahiplenmeyi düşünüyorum
Golden cinsi kesinlikle çok zeki oluyor. birkaç aylıkken tüm temel eğitimleri verebiliyorsun. Hem o tatlığı hiçbir cinse değişilmezGolden Ve Samoyed Arasında Kalmıştım Ama Samoyedlerin O Beyaz Tüyleri Ve Asaleti Beni Cezbetti.
yavruyken tatlı oluyor da büyüyünce çok çirkin oluyor be kuyruğu felanGolden da güzel bir cins fakat Samoyedlerin ayrı bir tatlılığı var
Sağolasın Antepli Hemşerimbilmiyorum kardeşim ama geçmiş olsun
Ben de Ona Vuruldum Sanki Yavruyken Ayrı Bir Köpek Büyüyünce Ayrı Bir Köpek Gibi Çok Sevimli Her Elini Uzatana Kendini Sevdiriyor Felan :dyavruyken tatlı oluyor da büyüyünce çok çirkin oluyor be kuyruğu felangolden her ay ayrı bir tatlığa evriliyor
Konu İçindede belirttim hocam o cins hayvanlar pek ilgimi çekmiyor bana böyle sevimli her an içimden gel seni bir seveyim diyebileceğim hayvanlar lazım pitbull insanlar tarafından çok yanlış tanınıyor sosyalleşeyim derken herkes benden uzaklaşır yinede sağol tavsiyen içinAslında İyi Fikir Sosyaleşmek için köpek gezdirmek sana tavsiyem pit pul yada kangal olursa alman kurdu
Aslında İyi Fikir Sosyaleşmek için köpek gezdirmek sana tavsiyem pit pul yada kangal olursa alman kurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?