Alıyorum Değiştirilmiş bir SWF'yi Air tabanlı bir oyuna inject edebilen birini arıyorum

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar Sherwood Dungeon adlı oyun flash desteği bitince kendi clientini yaptı ve bunun içerisinde bir air tabanlı olan bir oyun ve ekstra olarak flash versiyonuna sahip olan bir versiyon daha bulunmakta ve ben flash tabanlı olan versiyona önceden Fiddler 4 aracılığıyla inject edebiliyordum şimdi ise yapamıyorum kaynak kodlarının içindeki bazı şeyler decrypted(şifrelenmiş) JPEXS üzerinden oyunda kullanılan tüm SWF'lere rahatlıkla erişim sağlanmakta ve bu swf'yi otomatik bir şekilde loadlayanın package.dlc diye bir dosya var onun loadladığını düşünüyorum onun içini sanırım editlenmesi gerekiyor beni aştığı için yardım gerekiyor sanırım bilen birisi için basit birşey olmalı

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar Sherwood Dungeon adlı oyun flash desteği bitince kendi clientini yaptı ve bunun içerisinde bir air tabanlı olan bir oyun ve ekstra olarak flash versiyonuna sahip olan bir versiyon daha bulunmakta ve ben flash tabanlı olan versiyona önceden Fiddler 4 aracılığıyla inject edebiliyordum şimdi ise yapamıyorum kaynak kodlarının içindeki bazı şeyler decrypted(şifrelenmiş) JPEXS üzerinden oyunda kullanılan tüm SWF'lere rahatlıkla erişim sağlanmakta ve bu swf'yi otomatik bir şekilde loadlayanın package.dlc diye bir dosya var onun loadladığını düşünüyorum onun içini sanırım editlenmesi gerekiyor beni aştığı için yardım gerekiyor sanırım bilen birisi için basit birşey obasit
Post automatically merged:

basit fakat pahalıya patlar :)

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
SWF Injection için bir çok metot var gün içerisinde konuda belirtmiş olduğun oyun içerisinde SWF Injection denerim eğer başarılı olursam haber veririm anlaşırız.