9 Ağu 2022 #21 ardasen1 A Onaylı Üye Katılım 22 Tem 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Yaş 26 3 HİZMET YILI addogahhanjf' Alıntı: rüya görmeyen tek mahlukat benmiyim kjgsg xdd Genişletmek için tıklayın ... kanka rüya görüyorsun aslında ama hatırlamıyorsun sen
addogahhanjf' Alıntı: rüya görmeyen tek mahlukat benmiyim kjgsg xdd Genişletmek için tıklayın ... kanka rüya görüyorsun aslında ama hatırlamıyorsun sen
9 Ağu 2022 #22 xezty X Üye Katılım 24 Mar 2020 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Rhin3' Alıntı: belki de dejavu paralel evrendeki benim aynı hareketi yaptığımızda gerçekleşen çarpışma olabilir ya da onun yaptıgını bende yapmam Genişletmek için tıklayın ... paralel evren diye birşey yok
Rhin3' Alıntı: belki de dejavu paralel evrendeki benim aynı hareketi yaptığımızda gerçekleşen çarpışma olabilir ya da onun yaptıgını bende yapmam Genişletmek için tıklayın ... paralel evren diye birşey yok
9 Ağu 2022 #23 Hewal İmha Timi H Üye Katılım 31 Tem 2022 Mesajlar 46 Tepki puanı 3 Yaş 24 3 HİZMET YILI Dejavuyu çok severim ara sıra olur olduğunda da oturur biraz düşünürüm o anları nasıl yaşadığımı ve birebir hatırladığımı ilginçtir , ara sıra gerekir.
Dejavuyu çok severim ara sıra olur olduğunda da oturur biraz düşünürüm o anları nasıl yaşadığımı ve birebir hatırladığımı ilginçtir , ara sıra gerekir.
9 Ağu 2022 #24 ahmettkayaa A Onaylı Üye Katılım 5 Kas 2020 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 25 5 HİZMET YILI bilimsel dayanağı olmadığı sürece bu tarz şeylere inanmayı çok doğru bulmuyorum açıkçası.