script ban atmıyor anlamadım yemiyorum banKanka galiba ona bişey yapamayız ya . Bende istiyorum da onu 0 a indirmeyi maalesef yok . Ben yeni hesap açıp keyfine yapıyorum da 150 olunca çok keyfi kalmıyor.
Dostum oynamadan nereden biliyorsun ? ve q kaçma ihtimali yok diye bir şey yok kaçma ihtimali var ortalama 3 q dan biri falan kaçabilirezraelın q su kaçma ihtimali yok
Bende eskiden her gün yiyordu hesaplarım şuanda 3 aydır aynı hesapta oynuyorum ban dalgasında yiyebiliriz büyük ihtimal riot bu aralar rahat davranıyo galibascript ban atmıyor anlamadım yemiyorum ban
scriptin ezrealı çok kötü hacı hep kaçırıyoezraelın q su kaçma ihtimali yok
Yok kanka yeni hesap açıp trolluyom ondan gerçek hesabım trollden ban yemesin diye yeni hesapda oynuyorum . Mesela LoLSkin de ban atıcak diyolar dı ben duyurudan beri hep kullanıyorum hala ban yemedimscript ban atmıyor anlamadım yemiyorum ban
elmas olcak çar bu gidişleDostum oynamadan nereden biliyorsun ? ve q kaçma ihtimali yok diye bir şey yok kaçma ihtimali var ortalama 3 q dan biri falan kaçabilir
Post automatically merged:
Bende eskiden her gün yiyordu hesaplarım şuanda 3 aydır aynı hesapta oynuyorum ban dalgasında yiyebiliriz büyük ihtimal riot bu aralar rahat davranıyo galiba
yüzde 90 wr var 7.8 kda var bence konuşmak için konuşuyorsun. en iyi adc scriptlerinden biri ezrealscriptin ezrealı çok kötü hacı hep kaçırıyo
bende kullanıyorum başlarda milletin gözünü korkutmak için 2-3 ban atıp saldılarYok kanka yeni hesap açıp trolluyom ondan gerçek hesabım trollden ban yemesin diye yeni hesapda oynuyorum . Mesela LoLSkin de ban atıcak diyolar dı ben duyurudan beri hep kullanıyorum hala ban yemedim
tek geçerim ezral sc li pre xerath alıyorsun supa taşıyorsun maclarıyüzde 90 wr var 7.8 kda var bence konuşmak için konuşuyorsun. en iyi adc scriptlerinden biri ezreal
Dostum başta belirttim ban yemek falan umrumda olmadığını neden böyle bir yorum atma gereği duydunhacım kendi hesabında kullanma hile bizde de oluyor çar gidiyor boş yere banada öyle oldu
Hiç bir heroda 150 altına düşmüyorBazı Herolarda Düşüyor Fakat Bazı Herolarda Belirli Bir Kısıtlama Mevcut Denersin Hangi Herolarda 0 Görüyorsa Onları Oynayabilirsin
Kankam O Zaman 150 Oynicaksın Ben Herhangi Bir Tehlikeye Karşı En Yüksekte Oynuyorum. Yani Bide Benim Kaçırdıgım Skilleri Düşün .dDostum başta belirttim ban yemek falan umrumda olmadığını neden böyle bir yorum atma gereği duydun
Post automatically merged:
Hiç bir heroda 150 altına düşmüyor
elle oynasam senin scriptten iyi oynarım o zamanKankam O Zaman 150 Oynicaksın Ben Herhangi Bir Tehlikeye Karşı En Yüksekte Oynuyorum. Yani Bide Benim Kaçırdıgım Skilleri Düşün .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?