Deli Mi Ne Sahaya Girdi! Şok Şok Şok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sahaya atladı diye Abdüye destek olun olmazsanız köstek olmayın rica ederim. Bu zamana kadar izlediğim hiç bir videoda saygısızlık, küfür, art niyet görmedim duymadım. Yaptı işte bir çılgınlık adı üstünde , sivil hayatta bile saygılı neşeli eğlenceli biir olduğunu düşünüyorum. Bu yaptığı sahaya atlama hareketinde hiç bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Kanı kaynıyor çılgın birisi dayanamamış işte. Destek olun köstek değil ne mallar var sahaya girip abuk subuk hareket yapan. Girdi sevindi çıktı biley yok bunda.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İnşallah YouTube onu banlar dava açarlar her türlü dava alsınlar içeri bu şaklabanı :D

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Adi Ustunde Zaten Kanka DELI mi ne?

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence kötü bir niyeti yoktu ülkeyi rezil etti falan bunlarda abartılan şeyler böyle şeylerle ülke rezil olsaydı çoktan yerin dibine girmeniz gerekirdi bir şey yok bu olayda fazla abartıldı

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hayır atladın da eline bir şey mi geçti yok ülkenin yüz karası oldun :D sonra dava açıldı yani uluslararası bir maça ne diye atlıyorsun adamlar buraya gelmiş sende ülkeni bu şekilde mi temsil ediyorsun :rem:

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bence kötü bir niyeti yoktu ülkeyi rezil etti falan bunlarda abartılan şeyler böyle şeylerle ülke rezil olsaydı çoktan yerin dibine girmeniz gerekirdi bir şey yok bu olayda fazla abartıldı
yutubırları kıskanan bi kitleden linç yedi sadece bunların amacı zaten bariz, bir hatası olsun hemen karalıyım bizim millette çabuk galyana geliyor yok terörist yok aptalmış faşistmiş diyen var ne alaka kardesim ülkemiz rezil falan olmadı geçiceksinz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
millet ülkeyi rezil etti diyorlar. Bayan olsaydı ne derdiniz çok merak ediyorum. g. başı açık birileri atlasaydı iyi olurdu aslında

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
millet ülkeyi rezil etti diyorlar. Bayan olsaydı ne derdiniz çok merak ediyorum. g. başı açık birileri atlasaydı iyi olurdu aslında
ülkeyi rezil ettik diyenlerin çoğu futboldan başka sporların olmadığını sanan kisilerdir kesin deplasmanda bu tip magandalıklarını sergilemişlerdir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ayvavayı yedı ama cok ugrasır her mac gunu ımzca atıcak

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ya siz şaka mısınız ? Adam 50 bin yabancı taraftarın önünde,''Fuck Off'' tişörtüyle atlıyor bide kadın olsa ne yapardınız diyor. Oda rezil,buda rezil.
Zaten Türkiye'ye zor bir organizasyon veriyorlar bide su Abdü yüzünden hiç vermezler.
Bide destek olun diyorsunuz,neyine olalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...